Η Khloe Kardashian ΔΕΝ περιμένει δίδυμα – Το τραγικό λάθος που έκαναν τα ελληνικά σάιτς!

Μετάφραση από το Google Translate.

 

Αν παρακολουθείς έστω και ένα ελληνικό site που γράφει για την ξένη showbiz τότε χθες διάβασες για μια “έκπληξη της ημέρας”.

Η έκπληξη αυτή ήταν ότι η Khloe Kardashian περιμένει δίδυμα. Μια είδηση που, όχι μόνο δεν ισχύει, αλλά το μοναδικό στοιχείο στο οποίο βασίζεται είναι μια λανθασμένη μετάφραση!

Ας το πιάσουμε όμως από την αρχή.

Χθες η Khloe Kardashian, η οποία είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί (ένα, όχι δυο), ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram.

Στη φωτογραφία η Khloe φορά ένα λευκό outfit και κρατά την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

https://www.instagram.com/p/Bfdzq3WBBUN

Μια χαρά ως εδώ.

Την φωτογραφία αυτή είδε ένας δαιμόνιος blogger και συγκεκριμένα, ένα σχόλιο που άφησε η Khloe που έλεγε “@tracyromulus bump twins!!!”

 

Είδε λοιπόν τη λέξη “twins” και, γνωρίζοντας ότι σημαίνει “δίδυμα”, ο blogger έκανε την αποκλειστική θεματάρα ότι η Khloe περιμένει δίδυμα. Θεματάρα την οποία είδαν και έγραψαν όλα τα άλλα sites.

Khloe Kardashian ΔΕΝ περιμένει δίδυμα

Από το govastileto.gr, στο queen.gr, το freegossip.gr, το newsbomb.gr, μέχρι και το zougla.gr, όλοι ασχολήθηκαν με το θέμα.

“Η reality star απάντησε σε μερικά σχόλια θαυμαστών της και σε ένα από αυτά έγραψε: «bump twins». Κάτι που μας έδωσε να καταλάβουμε πως μάλλον περιμένει δίδυμα. ” έγραψε ελληνικό σάιτ.

Διάβασε ποια είναι η γκάφα στην επόμενη σελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *