Στα χριστουγεννιατικά βίντεο του περιοδικού “Love”, η Kendall Jenner παίζει μποξ και η Emily Ratajkowski πασαλείβεται με μακαρόνια

#NSFW

Το “Love Advent Calendar” παρουσιάζει μια φωτογράφιση που αναδεικνύει τον συνδυασμό της δυναμικής και θηλυκής πλευρά των γυναικών.

Στο τέλος μιας χρονιάς που μας έμαθε πως οι γυναίκες μπορούν να είναι όμορφες, σέξι, δυνατές, με κάθε πιθανό τρόπο και ανεξαρτήτως σωματότυπου, μεγέθους και εμφάνισης, το ημερολόγιο για το μήνα Δεκέμβριο του περιοδικού LOVE εστιάζει και αναδεικνύει αυτόν ακριβώς τον τρόπο σκέψης.

Ναι οι γυναίκες αυτά είναι σέξι, ακόμα κι αν κυλιούνται μέσα σε μακαρόνια.

Με την πιο sexy διάθεση, πολύ δυναμισμό, έντονο αθλητικό πνεύμα και το hashtag #staystrong, παρουσιάζει τις πιο επιτυχημένες γυναίκες της χρονιάς από τον χώρο της μόδας -και όχι μόνο- να αθλούνται. Ανάμεσα τους η Ashley Graham, η Bella και η Gigi Hadid, η Kendall Jenner, η Emily Ratajkowski και πολλές ακόμη.

Πρόκειται για ένα advent calendar, δηλαδή ένα ημερολόγιο που θα μετρά αντίστροφα τις ημέρες από την αρχή του μήνα Δεκέμβρη μέχρι το τέλος του, αναδεικνύοντας παράλληλα τη διαφορετικότητα.

Δείτε περισσότερα βίντεο στην επόμενη σελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *