Με ποιον συμμετέχοντα της Eurovision γύρισε χθες το βίντεο κλιπ της η Έλενα Παπαρίζου;

απάντηση της Έλενας Παπαρίζου στις φήμες χωρισμού

Βραδινά γυρίσματα!

Μια συνεργασία που ακόμα δεν την πήραν “χαμπάρι” αρκετοί έχει κυκλοφορήσει εδώ και μερικές εβδομάδες. Πρόκειται για το θρυλικό “Total Disguise” του Serhat. Ο Serhat δεν είναι άγνωστος στο ελληνικό κοινό αφού το συγκεκριμένο τραγούδι έγινε επιιτυχία και στη χώρα μας, ως ντουέτο όμως με την Γαλλίδα τραγουδίστρια και παρουσιάστρια της Eurovision 1987, Victor Lazlo.

O Serhat παρότι ξεκίνησε την καριέρα του το 1997, δεν κυκλοφορεί συχνά τραγούδια. Το 2016 διαγωνίστηκε εκπροσωπόνντας τον Άγιο Μαρίνο (παρότι Τούρκος) με το τραγούδι “I Didn’t Know”, χάνοντας όμως, το εισιτήριο για τον τελικό καθώς κατατάχθηκε 12ος στον πρώτο ημιτελικό.

Πριν από μερικές εβδομάδες είδαμε στο διαδίκτυο και κυρίως από Τουρκικά Eurovision fan sites ότι επίκειται συνεργασία με την Έλενα Παπαρίζου ενώ οι ίδιοι οι καλλιτέχνες τηρούσαν σιγύ ιχθύος. Και ναι, το “Total Disguise” επανακυκλοφορεί σε ντουέτο με τη δική μας Έλενα Παπαρίζου.

Για τις ανάγκες του νέου τραγουδιού η Έλενα συναντήθηκε χθες με τον Serhat στην Αθήνα για τα γυρίσματα του βίντεου κλιπ του τραγουδιού. Οι δύο καλλιτέχνες ενημέρωσαν φυσικά τα Instagram τους με φωτογραφίες από τα γυρίσματα σε παραλία της Αθήνα.

Δες τες στην επόμενη σελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *