Δείτε το μήνυμα της Αθηνάς για την πρεμιέρα της πρωινής εκπομπής στην οποία συμμετέχει ο Δώρος!

μήνυμα της Αθηνάς για την πρεμιέρα της πρωινής εκπομπής που συμμετέχει ο Δώρος

Η φωτογραφία τους και τα λόγια στήριξης!
Πρεμιέρα έκανε σήμερα, η εκπομπή που θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του Epsilon, για το υπόλοιπο του καλοκαιριού μετά το τέλος της εκπομπής της Κατερίνας Καινούριου, “Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω”. Η Μαντώ Γαστεράτου, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, ο Δώρος Παναγίδης και η Έλενα Κρεμλίδου ξεκίνησαν σήμερα το ψυχαγωγικό magazino του σταθμού με το όνομα “Splash” και τις ευχές της στον αγαπημένο της δεν παρέλειψε να στείλει και η παίκτρια του Power Of Love. Ποιο είναι το μήνυμα της Αθηνάς για την πρεμιέρα της πρωινής εκπομπής που συμμετέχει ο Δώρος;

Η εκπομπή ένωσε τις τέσσερις προσωπικότητες με διαφορετικό υπόβαθρο και τηλεοπτικό παρελθόν, που πιασμένοι χέρι-χέρι, μπήκαν στο πλατό με το δεξί, ενώ δεν μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε πως αυτό το πλατό μας είναι γνώριμο. Καθόλου τυχαία βέβαια, καθώς πρόκειται για το ίδιο με της Κατερίνας Καινούργιου.

Η Αθηνά Χρυσαντίδου βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Δώρου Παναγίδη, ακόμη και τόσο καιρό μετά την αποχώρισή τους από το Power of Love και έστειλε το δικό της δημόσιο μήνυμα στήριξης στον αγαπημένο της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Δείτε τη φωτογραφία στην επόμενη σελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *