Μπορεί ο Ηλίας Γκότσης να φανταστεί τον εαυτό του μπαμπά;

Ηλίας Γκότσης να φανταστεί τον εαυτό του μπαμπά

Είναι έτοιμος;

 

Ο νικητής του Survivor 2 σε συνέντευξή του στο People μίλησε για την σχέση του, την οικογένεια αλλά και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού. Μπορεί ο Ηλίας Γκότσης να φανταστεί τον εαυτό του μπαμπά;

Η συμμετοχή αλλά και η νίκη στο Survivor του εξασφάλισαν ένα εισιτήριο για το συναρπαστικό κόσμο της showbiz, έναν κόσμο καινούριο για εκείνον, ο οποίος δεν τον έχει αλλάξει καθόλου και παραμένει ο εαυτός του.

«Η αναγνωρισιμότητα δεν μου έδωσε αυτοπεποίθηση αλλά χαρά. Ειδικά από τον κόσμο που με υποστήριξε και με υποστηρίζει ακόμα. Από εκεί και πέρα δεν πρόκειται να επηρεάσει το χαρακτήρα μου, που παραμένει ίδιος με πριν. Σε πρακτικό επίπεδο έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή μου. Όταν τέλειωσε το παιχνίδι, ήμουν λίγο στα χαμένα. Ήταν ένα σοκ για μένα. Σκέψου πως δυσκολεύτηκα να αυξήσω τις ποσότητες του φαγητού μου, καθώς το στομάχι μου είχε κλείσει. Δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου» εξηγεί.

Ο Ηλίας Γκότσης μπορεί να μην προέβαλε, αλλά δεν έκρυψε ποτέ την προσωπική του ζωή, καθώς στον Άγιο Δομίνικο τον επισκέφτηκε η κοπέλα του, η Χριστίνα.

Τι αποκαλύπτει ο νικητής του Survivor 2 για τη σχέση του;

Δείτε περισσότερα στην επόμενη σελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *