Στο νέο trailer του Greece’s Next Top Model, τα μοντέλα είναι -κυριολεκτικά- αμαζόνες!

Next Top Model είναι υποψήφιες Star Hellas 2018

Πότε κάνει πρεμιέρα;

 

O απόλυτος διαγωνισμός ομορφιάς επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και μαζί του έρχονται κορίτσια έτοιμα να κυνηγήσουν το όνειρό τους! Στο νέο trailer του Greece’s Next Top Model, τα μοντέλα είναι -κυριολεκτικά- αμαζόνες, οι οποίες κρατούν τόξα καθώς έχουν βάλει στόχο, τη νίκη.

Το hit show θα προβάλλεται στη συχνότητα του Star και πληροφορίες όπως ποιοι θα είναι οι κριτές και το αν θα υπάρχει παρουσιαστής έχουν ήδη γίνει γνωστά.

Τα teasers που έχουν κυκλοφορήσει εδώ και καιρό είναι 4 και στο καθένα από αυτά πρωταγωνιστεί ένας από τους κριτές του σόου. Στα βίντεο βλέπουμε τον κάθε κριτή και πληροφορίες για την καριέρα τους και την πείρα που έχουν στο χώρο της μόδας και του modeling.

Ωστόσο, χθες, δημοσιεύτηκε από τον σταθμό, το νέο trailer του Greece’s Next Top Model, το οποίο παρουσιάζει μία σειρά από επίδοξα μοντέλα-αμαζόνες. Στο χώρο κάνουν την είσοδό τους οι κριτές του GNTM, που φαίνεται να της παρατηρούν εξoνυχιστικά.

Όλες τους έχουν ένα στόχο, αυτό του επόμενου top model στην Ελλάδα. Εκεί στοχεύουν και με τα τόξα που κρατούν, ρίχνοντας τα βέλη τους.

Δείτε το βίντεο στην επόμενη σελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *