Note by Note: η νέα πρωτοποριακή τέχνη της γαστρονομίας!

Από το δημιουργό της μοριακής γαστρονομίας έρχεται η λύση στην παγκόσμια πείνα

 

Note by Note

Τη λύση στο μεγάλο πρόβλημα της παγκόσμιας πείνας φαίνεται πως έχει βρει ένας Γάλλος επιστήμονας της Φυσικοχημείας, ο Hervé This.

Ο Hervé This έχει δημιουργήσει μια πρωτοποριακή τέχνη της γαστρονομίας την οποία αποκαλεί Note by Note. Το Note by Note βασίζεται πάνω στη μοριακή γαστρονομία -την οποία έχει εφεύρει ο ίδιος- και μπορεί να φέρει τη λύση στην παγκόσμια πείνα.

Αλλά τι ακριβώς είναι το Note by Note και πως θα καταφέρει το παραπάνω; Στη γαστρονομική τέχνη του Note by Note δεν χρησιμοποιούνται φρέσκα λαχανικά, γαλακτοκομικά και κρέας αλλά σκόνες που φτιάχνονται από τα παραπάνω υλικά και έχουν όλες τις πρωτεΐνες και θρεπτικά συστατικά τους! Σύμφωνα με τον Hervé, πάνω από 45% των τροφών που καλλιεργούμε στη γη χαλάει προτού μπορεί να καταναλωθεί. Με το Note by Note, αντί για φρέσκα λαχανικά, κατά τη διάρκεια της παρασκευής ενός γεύματος θα χρησιμοποιείται σκόνη, η οποία δεν μπορεί να χαλάσει!

Το Note by Note έχουν ήδη αρχίσει να ασκούν πολλοί chef ανά τον κόσμο, πράγμα που κάνει φανερό ότι αυτή η τεχνική ήρθε για να μείνει!

 

📢 Ενημερώσου για τον νέο θεσμό Mad About Arts by Campari και δήλωσε συμμετοχή στον πιο unexpected διαγωνισμό στο Instagram του Mad TV! #madtv #madaboutarts2019 #camparigreece #exploreyourcreativity

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *