Ο Αντώνης Ρέμος βάφτισε την κορούλα του! Δείτε τις φωτογραφίες

«Θέλω να είμαι εγώ και η οικογένειά μου μόνο, κάντε μου τη χάρη σας παρακαλώ». Ο Αντώνης Ρέμος, παρακάλεσε να μείνουν ιδιωτικές οι στιγμές του Μυστηρίου.


Οκτώμισι μήνες μετά τη γέννησή της, η κόρη του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ πήρε και επίσημα το όνομά της, το όνομα της μητέρας του τραγουδιστή, Ελένη.

Το Μυστήριο, που έγινε στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι, ήταν αποκλειστικά για την οικογένεια και τους στενούς συγγενείς, στολισμένο λιτά με λουλούδια σε ροζ και λευκό. Ο Αντώνης και η Υβόννη (που εμφανίστηκε κομψή με μεταξωτό μπεζ σύνολο, ντυμένη σε χρωματική αρμονία με τα ρούχα της μικρής Ελένης) ήθελαν να ζήσουν τη σημαντική στιγμή του παιδιού τους αποκλειστικά και μόνο με τους δικούς τους ανθρώπους.

«Θέλω να είμαι εγώ και η οικογένειά μου μόνο, κάντε μου τη χάρη σας παρακαλώ» ζήτησε ο αγαπημένος τραγουδιστής και όλοι το σεβάστηκαν!

Αναγνωρίζοντας, όμως, ότι αυτή η στιγμή της ζωής του είναι ένα κομμάτι της δουλειάς των δημοσιογράφων και των φωτογράφων, είπε σε όλους ότι είναι ευπρόσδεκτοι στο πάρτι που θα ακολουθούσε στο Balux Prive.

 

 

δείτε φωτογραφίες από το πάρτυ και τους επώνυμους καλεσμένους στην επόμενη σελίδα

One thought on “Ο Αντώνης Ρέμος βάφτισε την κορούλα του! Δείτε τις φωτογραφίες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *