O τραγουδιστής των Linkin Park σε carpool karaoke λίγο πριν αυτοκτονήσει

τραγουδιστής των Linkin Park σε carpool karaoke λίγο πριν αυτοκτονήσει

Βίντεο με τον Chester Bennington να τραγουδά χαμογελαστός 6 μέρες πριν την αυτοκτονία του.
Πρόκειται για επεισόδιο του show “Carpool Karaoke”, μιας ενότητας που ανήκει στο show “The Late Late Show” του παρουσιαστή James Corden. Το συγκεκριμένο επεισόδιο, τα δικαιώματα του οποίου ανήκουν στην Apple Music, δόθηκε στη δημοσιότητα μετά από συναίνεση της γυναίκας τού πρόωρα χαμένου ροκά καθώς οι παραγωγοί είχαν αφήσει την τελική επιλογή στην οικογένεια.

Το βίντεο είχε γυριστεί στις 14 Ιουλίου, μόλις 6 ημέρες προτού ο 41χρονος τραγουδιστής, ο οποίος έπασχε από κατάθλιψη, βρεθεί νεκρός στο σπίτι του έχοντας αφαιρέσει ο ίδιος τη ζωή του.

“Με την ευλογία της οικογένειας του Chester Bennington και των συνεργατών του, μοιραζόμαστε αυτό το επεισόδιο και το αφιερώνουμε στη μνήμη του”, αναφέρεται στην αρχή του βίντεο.

Το βίντεο που ξεπερνά τα 23 λεπτά σε διάρκεια δείχνει τον Chester Bennington  μαζί με τα άλλα μέλη της μπάντας του και τον Αμερικανό κωμικό Ken Jeong να κάνουν βόλτα στους δρόμους του Λος Άντζελες τραγουδώντας και ανταλλάσσοντας αστεία. Εκεί, ο Bennington ακούγεται να τραγουδάει πολλές από τις επιτυχίες του συγκροτήματος καθώς και αγαπημένα του τραγούδια άλλων συγκροτημάτων, όπως Aerosmith, Red Hot Chilli Peppers και Lynyrd Skynyrd.
Δείτε το βίντεο στην επόμενη σελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *