Ο Βασάλος απαντά σε Αγιαννοπούλου και Μαρί Ρόουζ: «Έχω να ασχοληθώ με πιο ευχάριστα πράγματα στη ζωή μου»

Βασάλος αποκάλυψε περιστατικό που δεν είδαμε στο Survivor

Στεναχωρημένος από τα όσα έγιναν με τις συναθλήτριές του στο bodybuilding και τα όσα αποκάλυψαν για την προσωπική του ζωή δηλώνει ο Κωνσταντίνος Βασάλος.


Βασιλική Αγιαννοπούλου και Μαρί Ρόουζ Ταρκμανιάν διεκδικούσαν τον τίτλο της συντρόφου του πρώην «Μαχητή» με τον ίδιο να δηλώνει, ωστόσο, μόνος. Η Μαρί Ρόουζ, μάλιστα, πόσταρε στα social media συνομιλίες μαζί του για να αποδείξει τα λεγόμενά της.

«Η αλήθεια είναι ότι η κίνηση αυτή με στεναχώρησε. Δεν θα έπρεπε να γίνει. Αλλά ο καθένας λειτουργεί με το δικό του σκεπτικό. Προσωπικά δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Είναι κάτι που το έχω αφήσει πίσω μου. Γενικά δεν ασχολούμαι με το θέμα. Έχω να ασχοληθώ με τόσα ευχάριστα πράγματα στη ζωή μου που δεν μπορώ να ξοδεύω τον χρόνο μου σε αυτά», δηλώνει στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

O Κωνσταντίνος Βασάλος υποστηρίζει πως αναζητά μια κοπέλα που να μπορεί να συνεννοείται και να τον κάνει καλύτερο άνθρωπο.

«Κάθε μέρα μου χρεώνουν και μία διαφορετική κοπέλα. Εγώ πάλι αναζητώ μια κοπέλα που να έχει προσωπικότητα. Σίγουρα κοιτάζω την εμφάνιση, αλλά δεν στέκομαι σε αυτή. Δεν είμαι τόσο ρηχός. Το θέμα είναι να υπάρχει συνεννόηση και μέσα από μια σχέση να γίνεις καλύτερος άνθρωπος», αναφέρει.

Δες στην επόμενη σελίδα βίντεο με τις δηλώσεις της πρώην του Βασάλου. Τα βγάζει όλα στη φόρα! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *