Οι Red Hot Chili Peppers ροκάρουν μπροστά στις πυραμίδες της Αιγύπτου!

Red Hot Chili Peppers

Μία μοναδική συναυλία μπροστά σε ένα από τα 7 θαύματα του κόσμου

 

Red Hot Chili Peppers

Το ‘πε και το ‘κανε το συγκρότημα από την Καλιφόρνια τραγουδώντας μπροστά σε δέκα χιλιάδες θεατές που ταξίδεψαν από 67 διαφορετικές χώρες για να τους ακούσουν με φόντο τις περίφημες πυραμίδες της Γκίζας. Αυτή είναι η πρώτη εμφάνιση των Red Hot Chili Peppers στην Αίγυπτο και μάλλον ανεξίτηλη, αφού ξεσήκωσαν και με το παραπάνω το κοινό με 20 επιτυχίες τους όπως τα «Under the Bridge», «Californication», «Give It Away» και άλλα.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους που παρευρέθηκαν στη συναυλία το βράδυ της 15ης Μαρτίου επρόκειτο για μία φαντασμαγορική εμπειρία ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Το συγκρότημα μάλιστα για να μην απογοητεύσει τους οπαδούς του φρόντισε μέσα από το YouTube, το Facebook και το Twitter του να μεταδοθεί live η συναυλία.

Εντυπωσιακά λέιζερ και σύγχρονες εγκαταστάσεις προσέφεραν ένα υπερθέαμα με αποκορύφωμα την επιλογή του αμερικανικού γκρουπ να διασκευάσει το “Pyramid Song”, τραγούδι των Radiohead από το Amnesiac του 2001.

Εκτός από τους Red Hot Chili Peppers, καλλιτέχνες που έδωσαν και αυτοί στο παρελθόν την προσωπική τους μουσική πινελιά υπό τη σκιά των πυραμίδων είναι οι: Frank Sinatra, Sting, Scorpions, Shakira, Mariah Carey, Andrea Bocelli και η Kylie Minogue.

Για περισσότερα μουσικά νέα συντονίσου στο Instagram account του MAD TV!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *