Όροι διαγωνισμού i-bank payband της Εθνική Τράπεζας

 

ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ για το ibank payband VISA

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ

 

  1. Η κλήρωση διοργανώνεται από την Εθνική Τράπεζα (εφεξής η «Διοργανώτρια») σε συνεργασία με την εταιρεία «DAM ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «DAM PRODUCTIONS A.E.» (εφεξής η «Συνδιοργανώτρια»), στο πλαίσιο της προβολής της προπληρωμένης κάρτας i-bank payband VISA από την Εθνική Τράπεζα (εφεξής το «i-bank payband») και για την ενέργεια «Golden Circle από το i-bank payband» (εφεξής η «Ενέργεια») στην εκδήλωση MAD Video Music Awards 2017, σύμφωνα με τους παρακάτω Όρους Συμμετοχής.

 

  1. Το i-bank payband είναι προπληρωμένη κάρτα VISA (Prepaid VISA) σε μορφή micro-tag που ενσωματώνεται σε λαστιχένιο βραχιόλι και φοριέται στο χέρι (wearable). Το i-bank payband ενσωματώνει τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών.

 

  1. Η Ενέργεια θα υλοποιηθεί στο διαδικτυακό τόπο www.facebook.com και συγκεκριμένα στη σελίδα www.facebook.com/MadVideoMusicAwards (εφεξής η «Σελίδα») από τις 16/06/2017 έως και τις 22/06/2017 σύμφωνα με τα οριζόμενα στον όρο 4β.

 

  1. Στην Κλήρωση συμμετέχουν (εφεξής ο «Συμμετέχων» ή οι «Συμμετέχοντες») αποκλειστικά και αυτόματα οι εγγεγραμμένοι χρήστες του κοινωνικού δικτύου Facebook (εφεξής ο «Χρήστης» ή οι «Χρήστες»), οι οποίοι πληρούν αθροιστικά τις παρακάτω προϋποθέσεις:

α. Είναι φυσικά πρόσωπα άνω των 18 ετών με δικαιοπρακτική ικανότητα

β. Από την 16/06/2017 και ώρα 21:00 έως και τις 22/06/2017 και ώρα 12:00, θα επισκεφθούν τη Σελίδα και θα πραγματοποιήσουν ένα σχόλιο (comment) αποκλειστικά κάτω από το δημοσίευμα (post) σχετικά με την Προωθητική Ενέργεια

 

  1. Στην Κλήρωση δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι εργαζόμενοι στη Διοργανώτρια και στη Συνδιοργανώτρια.

 

  1. Κάθε Συμμετέχων συμμετέχει στην Κλήρωση με το Facebook profile του μόνο μία φορά, ανεξάρτητα από το πλήθος των σχολίων που έχει πραγματοποιήσει και έχουν αναρτηθεί.

 

  1. Ρητά αναφέρεται ότι κάθε σχόλιο, όπως ορίζεται στον όρο 4, θα ελέγχεται και θα εγκρίνεται για ανάρτηση κατά την απόλυτη κρίση της Συνδιοργανώτριας με βάση το ευπρεπές, μη προσβλητικό ή μη υβριστικό και αρμόζον στην Προωθητική Ενέργεια περιεχόμενο. Σχόλια από Χρήστη ή Χρήστες που δεν ταιριάζουν με την Προωθητική Ενέργεια ή είναι υβριστικά ή προσβλητικά ή μη ευπρεπή ή αντίθετα με το Νόμο, τα ήθη, είναι δυσφημιστικά ή παραβιάζουν τα προσωπικά δεδομένα άλλων ή συγκροτούν την υποκειμενική ή αντικειμενική υπόσταση οποιουδήποτε εγκλήματος ή χαρακτηρίζονται από ρατσιστική ή φασιστική διάθεση ή το περιεχόμενό τους προσβάλει ή θίγει τη φήμη της Διοργανώτριας ή της Συνδιοργανώτριας ή των Συμμετεχόντων στην Κλήρωση, δεν θα θεωρούνται αποδεκτά, δεν θα αναρτώνται και ο Χρήστης ή οι Χρήστες θα αποκλείονται από τη συμμετοχή τους στην Κλήρωση, χωρίς περαιτέρω ενημέρωση.

 

  1. Η Κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά στις 22/06/2017 και ώρα 15:00 στα γραφεία της Διοργανώτριας, Πραξιτέλους 12–3ος όροφος-Αθήνα, με την παρουσία εκπροσώπου της Διοργανώτριας ή/και της Συνδιοργανώτριας καθώς και Συμβολαιογράφου (Συμβολαιογράφος Αθηνών, Μικρού Ουρανία, Κοδριγκτώνος 18, 11257 Αθήνα), όπου έχουν κατατεθεί και οι όροι της παρούσας Κλήρωσης.

 

  1. Κατά την Κλήρωση, από τους Συμμετέχοντες θα αναδειχθούν τριακόσιοι (300) νικητές και εκατό (100) επιλαχόντες

 

  1. Δώρο Κλήρωσης: Ο κάθε ένας από τους παραπάνω νικητές κερδίζει:

α. Δωρεάν είσοδο στον ειδικό χώρο Golden Circle

β. Δωρεάν διάθεση ενός i-bank payband

γ. Δέκα ευρώ (10€) στο λογαριασμό του παραπάνω δωρεάν διατεθέντος i-bank payband μετά την ολοκλήρωση διαδικασίας της ενεργοποίησής του.

 

  1. Το Δώρο της Κλήρωσης είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται, δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα.

 

  1. Η Συνδιοργανώτρια αμέσως μετά τη διενέργεια της Κλήρωσης και την ανάδειξη των νικητών, θα αποστείλει προσωπικό μήνυμα (inbox message) στο Facebook profile του κάθε νικητή ζητώντας από αυτόν τα στοιχεία του – ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο και κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας. Στη συνέχεια, κάθε νικητής υποχρεούται εντός τριών (3) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αποστολής του παραπάνω μηνύματος, να αποστείλει τα στοιχεία που ζητήθηκαν με προσωπικό μήνυμα (inbox message) στη Σελίδα, προκειμένου η Συνδιοργανώτρια ή/και η Διοργανώτρια να επικοινωνήσει μαζί του για τη διαδικασία παραλαβής του Δώρου της Κλήρωσης.

 

  1. Σε περίπτωση άρνησης του νικητή να αποδεχθεί το δώρο της Κλήρωσης – η οποία πρέπει να είναι ρητή και να κοινοποιείται εγγράφως με προσωπικό μήνυμα (inbox message) στη Σελίδα – ή εάν διαπιστωθεί ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις όπως αυτές ορίζονται στον όρο 4, ή έχει εισάγει λανθασμένα στοιχεία επικοινωνίας με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η ειδοποίησή του ή αν δεν βρεθεί ή αν δεν εμφανιστεί, η θέση του θα καταλαμβάνεται αυτόματα από έναν από τους επιλαχόντες, σύμφωνα με τη σειρά που αυτοί κληρώθηκαν.

 

  1. Η συμμετοχή στην Κλήρωση συνεπάγεται για κάθε Συμμετέχοντα την παροχή εκ μέρους του ρητής και ανεπιφύλακτης συγκατάθεσης στην επεξεργασία από τη Διοργανώτρια και τη Συνδιοργανώτρια των δηλωθέντων στοιχείων του. Η επεξεργασία αυτή θα γίνει σύμφωνα με το Ν. 2472/1997, όπως ισχύει, και με αποκλειστικό σκοπό τη διεξαγωγή της παρούσας Κλήρωσης, την ανάδειξη του νικητή της Κλήρωσης και την εν γένει δημοσιότητα της παρούσας ενέργειας. Ο Συμμετέχων, σύμφωνα με τα άρθρα 12 και 13 του Ν. 2472/97, έχει δικαίωμα πρόσβασης και αντίρρησης για τα προσωπικά δεδομένα που τον αφορούν και τα οποία αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας.

 

  1. Οι παρόντες όροι συμμετοχής στην Κλήρωση έχουν αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο www.mad.gr.

 

  1. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από την ερμηνεία ή την εφαρμογή του παρόντος εφαρμοστέο είναι το ελληνικό δίκαιο και αρμόδια καθίστανται τα Δικαστήρια της Αθήνας, Ελλάδα.

 

  1. Η Διοργανώτρια ή/και η Συνδιοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τους όρους της Κλήρωσης ή να ανακαλέσει ή να ακυρώσει την Κλήρωση με ανακοίνωσή της στη Σελίδα ή στο διαδικτυακό τόπο www.mad.gr.

 

  1. Η συμμετοχή στην Κλήρωση προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανωτέρω όρων.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *