Πάνος Μουζουράκης και Μαρία Σολωμού απαντούν στις φήμες χωρισμού με τον καλύτερο τρόπο!

Πάνος Μουζουράκης και Μαρία Σολωμού απαντούν στις φήμες χωρισμού

Δείτε τις φωτογραφίες!

 

Πολλά έχουν γραφτεί τους τελευταίους μήνες για τη σχέση των δύο αγαπημένων διασήμων, με την πρόσφατη δημόσια εμφάνιση του τραγουδιστή στην βάφτιση του γιου της Φανής Χαλκιά, να φουντώνει τις φήμες περί τέλους της σχέσης τους, μιας κι η ταλαντούχα ηθοποιός έλειπε από το πλευρό του.

Ωστόσο, Πάνος Μουζουράκης και Μαρία Σολωμού απαντούν στις φήμες χωρισμού δίνοντας την καλύτερη απάντηση με μερικές φωτογραφίες.

Να θυμίσουμε πως ο Πάνος Μουζουράκης κατά την παρουσία του στην όµορφη οικογενειακή στιγµή των φίλων του, όταν τον ρωτούσαν για την απουσία της ηθοποιού από δίπλα του, έβαζε τα πράγµατα στη θέση τους απαντώντας: “Είναι καλά, αλλά λόγω των προβών της δεν κατάφερε να έρθει”.

Κόντρα σε όσα ακούγονται για χωρισµό και κρίση στη σχέση τους, που πολλοί «εφηύραν» για ακόµα µία φορά, το ζευγάρι συνεχίζει να είναι µαζί και πολύ ερωτευµένο!

Η αφορμή για να φουντώσουν οι φήμες ήταν μια βάφτιση, ενώ αυτή που διάλυσε τα όποια σύννεφα ήταν ένας γάμος. Έτσι, Πάνος Μουζουράκης και Μαρία Σολωμού απαντούν στις φήμες χωρισμού με την πρώτη δημόσια εμφάνιση -μετά από καιρό- στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου στην Μύκονο.

Δείτε τις φωτογραφίες στην επόμενη σελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *