Ποια είναι η Ελληνίδα κολλητή της Kylie Jenner, Αναστασία Καρανικολάου;

Νομίζεις ότι ξέρεις τα πάντα για την οικογένεια Kardashian; Κι όμως, όπως φαίνεται, η Kylie Jenner έχει μια “αδερφή” που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι από εμάς.

H Kylie χθες ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στο Instagram, όπου φιλά στο στόμα την κολλητή της Stassi, αποκαλώντας την “αδερφή της” στη λεζάντα που τη συνοδεύει. Με αυτό τον τρόπο επέλεξε να της ευχηθεί για τα γενέθλιά της.

https://www.instagram.com/p/BVH9YtCADtl/?taken-by=kyliejenner&hl=en

 

Μπορεί σε όλα τα social media να είναι γνωστή ως stassiebaby, αλλά το πραγματικό της όνομα είναι Αναστασία Καρανικολάου (Anastasia Karanikolaou). Ναι, καλά κατάλαβες είναι Ελληνίδα, όπως αναφέρει και στο Instagram bio της: “Los Angeles Greek baby”.

Forever ❤

A post shared by Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on

Τι γνωρίζουμε όμως για την Αναστασία; Το σίγουρο είναι ότι έχει χτίσει το δικό της τεράστιο κοινό στα social media, αφού την ακολουθούν 2,5 εκατ. άτομα στο Instagram. Υπολογίζεται επίσης ότι κερδίζει πάνω από 5.000 δολάρια ανά Instagram post που αφορά την προώθηση κάποιου προϊόντος.

Σε συνέντευξή της το 2014 είχε δηλώσει “Σε 10 χρόνια ελπίζω να ασχολούμαι με το μόντελινγκ και να δουλεύω στη βιομηχανία του θεάματος”. Επίσης, την ενδιαφέρει ο χώρος της μόδας και της ομορφιάς. Προς το παρόν συχνά εμφανίζεται με δημιουργίες του brand του Kanye West.

View this post on Instagram

babe

A post shared by Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on

https://www.instagram.com/p/BU-J35BFVVr/?taken-by=stassiebaby&hl=en

View this post on Instagram

happy stas

A post shared by Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on

Δείτε στην επόμενη σελίδα τι έχει δηλώσει η Kylie Jenner για την Αναστασία:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *