Πως είναι σήμερα οι παίκτριες του Next Top Model;

transgender υποψήφια στο Next Top Model

Κάποιες είναι ίδιες, κάποιες άλλες όμως έχουν αλλάξει εντελώς!

Επιστρέφει ένα ριάλιτι σόου που μας έχει μείνει αξέχαστο!

Φιλόδοξα κορίτσια που θέλουν να ακολουθήσουν την καριέρα του modelling (με τις φετινές συμμετοχές να ξεπερνούν τις 80.000) και μεγάλα ονόματα του χώρου όπως η Βίκυ Καγιά, η Τζένη Μπαλατσινού, ο Χριστόφορος Κοτέντος και ο Χάρης Χριστόπουλος μας κρατούσαν συντροφιά από την συχνότητα του ANT1 και ανυπομονούμε να ξανά ξεκινήσει!

Με αφορμή λοιπόν, την 3η σεζόν Next Top Model που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα, είπαμε να θυμηθούμε αγαπημένες παίκτριες του ριάλιτι.

Τις γνωρίσαμε μέσα από το πλατό του Ant1, 9 χρόνια πριν. Τι κάνουν σήμερα; Που βρίσκονται; Με τι ασχολούνται; Ποιες έχουν κρατήσει την ιδιότητά τους ως μοντέλο και έχουν κάνει καριέρα;

Όλα θα σας τα πούμε, στην λίστα που σας έχουμε ετοιμάσει και για τις δύο σεζόν του ριάλιτι.

Οι δύο νικήτριες:

Σεράινα Καζαμία-1η Σεζόν:

still one of my fav shoot🦋 #athens#greece#love#magazine

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Seraina Ka (@serainakazamia) στις

Η πρώτη μεγάλη νικήτρια του ελληνικού Next Top Model εργάζεται ακόμα ως μοντέλο, κυρίως στο εξωτερικό, ενώ εδώ στην Ελλάδα ασχολείται πλέον με το μεγάλο της “πάθος”, την γυμναστική. Αν ψάξετε το Instagram της, θα δείτε πολλές φωτογραφίες που εκφράζει την αγάπη της για τη γυμναστική, ενώ πλέον έχει και την ιδιότητα του personal trainer.

Πως είναι σήμερα οι παίκτριες του Next Top Model

Σιντορέλα-2η Σεζόν:

SPRING M🌹🌹D #florals#springfashion#backstage#sharpeyeliner#makeup#redlips #shooting#ponytail#girly#happy#modelslife#model#china

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cindorella Toli (@cindorella_toli_official) στις

Η Σίντι όπως την γνωρίσαμε, συνεχίσει δυναμικά στο χώρο του modeling έχοντας ένα όνομα που είναι από τα πιο γνωστά της γενιάς της. Στο Instagram της μάλιστα, αποκαλεί τον εαυτό της traveler.

Πως είναι σήμερα οι παίκτριες του Next Top Model

Δες τις υπόλοιπες κοπέλες στην επόμενη σελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *