Πότε κάνει πρεμιέρα η σειρά Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα; – Δείτε την επίσημη ανακοίνωση

πρεμιέρα η σειρά Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα

Ποιες είναι οι ημέρες προβολής της;

Για έκτη χρονιά συνεχόμενη χρονιά κάνει πρεμιέρα η σειρά Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα! Με παλιές και καινούργιες αγάπες. Θα ζήσουμε μαζί τους τις χαρές, τα παθήματα και τα… μαθήματα τους. Μια νέα χρονιά, με περισσότερο κέφι, φαντασία, έμπνευση και πολλή καθημερινότητα! Στην αστεία εκδοχή της.

“Έχει να πάθει πολλά αυτή τη χρονιά ο αξιαγάπητος Μηνάς (Αντώνης Αντωνίου) από την τρελο-Βουλίτσα του (Ελένη Κοκκίδου). Αλλά, εδώ που τα λέμε, τα τραβάει ο οργανισμός του! Πόσο μάλλον τώρα που δεν θα είναι ζευγάρι μόνο στη ζωή αλλά και στη δουλειά, μια που η απόφασή της τώρα που εκπλήρωσε το όνειρο της για το απολυτήριο λυκείου, είναι να μην περιοριστεί στα άχαρα καθήκοντα της συζύγου του προέδρου μιας ερασιτεχνικής ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά να μπει στον κόσμο των… επιχειρήσεων. Και ποιος είναι καλύτερος συνέταιρος από τον Μηνά; Το ότι αρχικά θα το κάνει εν αγνοία του, είναι μια… λεπτομέρεια. Άλλωστε αυτά τα μικρά μυστικά, τρέφουν τη… μουρμούρα! Φέτος μαζί τους θα δούμε και άλλα πρόσωπα της οικογένειας. Τον μεγάλο αδελφό της Βούλας, τον Μανώλη (Γιώργος Κωνσταντίνου) αλλά και την πρώην αρραβωνιαστικιά του Μηνά, την Λιλίκα (Νατάσα Ασίκη).

Μεγάλες ανατροπές, όμως, μας επιφυλάσσει και ο αγαπημένος μας Ηλίας (Βλαδίμηρος Κυριακίδης). Η καινούργια σεζόν θα τον βρει μακριά από την Αθήνα, σε μια άλλη πόλη. Διευθυντής εφορίας πλέον, αλλά και φρεσκοχωρισμένος, μια που ο κοινός τους βίος με την Μαρίνα τελείωσε. Δίπλα του και, ίσως όχι και τόσο στενοχωρημένη με τις εξελίξεις, η Ελπινίκη (Ελένη Γερασιμίδου) η μάνα–βράχος, που δεν θ’ αφήσει τον γιο της χωρίς στήριγμα, αλλά και χωρίς μουρμούρα. Φαντάζει αδύνατο να δούμε τον Ηλία χωρίς τη Μαρίνα του, αλλά οι ανατροπές (δείτε εδώ) κρατούν άσβεστη αυτή τη φλόγα που λέγεται «Μουρμούρα». Εξάλλου, ο «τυφώνας Καίτη» (Κλέλια Ρένεση) θα μπει δυναμικά στη ζωή του και θα φέρει τα πάνω κάτω. Νέα φάση ζωής για τον Ηλία, που κρύβει πολλές εκπλήξεις και θα γεμίσει με απίθανες καταστάσεις την καθημερινότητά του.” αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του Alpha με αφορμή την νέα σεζόν της σειράς Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα.

Τι θα συμβεί σεναριακά στους υπόλοιπους χαρακτήρες της σειράς;

Πότε κάνει πρεμιέρα η σειρά Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα;

Δείτε περισσότερα την επόμενη σελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *