Celebrities ποστάρουν τις πιο άβολες φωτογραφίες από την εφηβεία τους για καλό σκοπό

Ο σκοπός; Κάθε φωτογραφία αντιστοιχεί σε δωρεά 1.000 δολαρίων προς τα θύματα του τυφώνα Μαρία!

Ο κωμικός και ηθοποιός Nick Kroll ξεκίνησε ένα νέο challenge όταν βρέθηκε στην εκπομπή του Stephen Colbert, The Late Show with Stephen Colbert, που σκοπό έχει να μαζέψει χρήματα για τα θύματα του τυφώνα Μαρία. Έτσι ξεκίνησε το #PuberMe challenge και μετά από τον Kroll και τον Colbert, πολλοί celebrities συμμετείχαν, από τη  Lena Dunham μέχρι την Reese Witherspoon και πολλούς άλλους!

Το concept είναι απλό: ο Colbert υποσχέθηκε να κάνει δωρεά προς τα θύματα του τυφώνα Μαρία που χτύπησε το Πουέρτο Ρικο, κάθε φορά που ένας celebrity ανεβάζει μια άβολη φωτογραφία τους πριν την εφηβία. Η δωρεές θα γίνουν μέσω του “AmeriCone Dream Foundation” (σε αυτό το foundation μαζεύονται όλα τα χρήματα από τις πωλήσεις του παγωτού του Colbert μαζί με την γνωστή εταιρεία Ben and Jerry, “AmeriCone Dream”) για να σταλούν στα θύματα του τυφώνα.

Για κάθε φωτογραφία ενός celebrity, ο Colbert θα προσθέτει 1.000 δολάρια στο λογαριασμό αυτό!

Ένα τόσο απλό challenge για ένα τόσο καλό σκοπό έχει τραβήξει τη προσοχή πολλών celebrity και οι φωτογραφίες που υπάρχουν στο hashtag #PuberMe σε Instagram και Twitter είναι πολλές!

Δείτε μερικές φωτογραφίες παρακάτω:

Reese Witherspoon

Olivia Wilde

Lena Dunham

Jimmy Fallon

Sarah Silverman

Mayim Bialik

Adam Scott

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *