Sergey Lazarev: Ο Ρώσος super star στο MadWalk 2019 by Serkova Crystal Pure!

Sergey Lazarev

Ένα act βγαλμένο από ταινία

 

Sergey Lazarev

Ο Sergey Lazarev, ο παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής, χορευτής και ηθοποιός ήταν ένα από τα μεγάλα ονόματα που τραγούδησαν στη σκηνή του MadWalk 2019 by Serkova Crystal Pure αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά το μεγαλείο της ερμηνευτικής του δεινότητας. Μαζί του όμως επί σκηνής ήταν και οι World Champion Gymnastics Team 2017 “The Wolves” παρουσιάζοντας ένα θέαμα στα πρότυπα υπερπαραγωγών του Hollywood, εκτοξεύοντας στα ύψη τη σκηνική παρουσία του act.

Sergey Lazarev

Ο Ρώσος τραγουδιστής ερμήνευσε μοναδικά το τραγούδι του “Scream” με το οποίο και θα εκπροσωπήσει την Eurovision τον ερχόμενο Μάιο στο Ισραήλ. To τραγούδι ήδη θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί, ενώ έντονο είναι και το ελληνικό στοιχείο με τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού να ανήκουν στον Δημήτρη Κοντόπουλο. Η ελληνική επιρροή ωστόσο συνεχίζεται και στη χορογραφία που θα δούμε επί σκηνής με τον ταλαντούχο Φωκά Ευαγγελινό να ετοιμάζει κάτι που σίγουρα θα μας συναρπάσει.

Ο Sergey Lazarev είναι παλιός γνώριμος για τη χώρα μας αφού το 2016 μας είχε συστηθεί για πρώτη φορά στο madwalk τραγουδώντας το κομμάτι “You Are the Only One” με το οποίο και εκπροσώπησε πάλι τη Ρωσία καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση μάλιστα. Φέτος στοχεύει ακόμη πιο ψηλά και εμείς του ευχόμαστε ότι καλύτερο!

Sergey Lazarev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *