Σύμφωνα με την επιστήμη ο George Clooney έχει το πιο ωραίο πρόσωπο του πλανήτη – Δες γιατί

O George Clooney θεωρείται ένας από τους ωραιότερους και πιο γοητευτικούς άνδρες της Παγκόσμιας Showbiz! Πλέον το επιβεβαιώνει και η επιστήμη!

Τα χαρακτηριστικά του 56χρονου ηθοποιού βρέθηκαν να είναι 91,86% συμβατά με τον ελληνικό «χρυσό αριθμό Φ», ο οποίος για χιλιάδες χρόνια πιστεύεται ότι είναι το μέτρο της τελειότητας!

Ο Clooney δοκιμάστηκε με τις τελευταίες τεχνικές χαρτογράφησης του προσώπου από διάσημους επιστήμονες και μετρήθηκαν τα μάτια, τα φρύδια, η μύτη, τα χείλη, το πηγούνι, η γνάθος και το σχήμα του προσώπου πλησιάζοντας πολύ, την ιδέα της τελειότητας των Ελλήνων.

Χρησιμοποιώντας τη συγκεκριμένη θεωρία, η τεχνολογία χαρτογράφησης μέσω υπολογιστή βρήκε επίσης ότι ο Ryan Gosling έχει την τέλεια μύτη!

Ο Bradley Cooper ήρθε δεύτερος με 91,80%, ο Brad Pitt τρίτος με 90,51%, ο τραγουδιστής των One Direction και στρ του Dunkirk Harry Styles ήταν ο τέταρτος με 89,63% και ο David Beckham ήταν πέμπτος με 88,96% .

Πως ο Αριθμός Φ σχετίζεται με την τέλεια αρμονία στο πρόσωπο και το σώμα;

Το ανθρώπινο σώμα έχει δομηθεί και αναπτύσσεται σε αναλογίες Φ. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλές «ανατολίτικες θρησκείες» και κινήματα στα πλαίσια της διδασκαλίας τους για διαλογισμό και την «αυτοσυγκέντρωση και στο λεγόμενο «γιόγκα» η στάση του ανθρώπινου σώματος γίνεται κατά αυτό τον τρόπο έτσι ώστε τα «κεντρικά – κομβικά» σημεία του σώματος να βρίσκονται σε αναλογίες Φ.

Ο αριθμός φ βρίσκεται στις διαστάσεις, του σώματος, του προσώπου, των δοντιών, του στόματος, των χειλιών και ακόμη και στο χαμόγελό μας.

Δες το TOP 10 των ωραιότερων στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *