Στα 22.400 δολάρια δημοπρατήθηκε ένα χάρτινο πιάτο του Kurt Cobain!

Στα 22.400 δολάρια δημοπρατήθηκε ένα χάρτινο πιάτο του Kurt Cobain!

Ο αρχηγός των Nirvana συνεχίζει να πουλάει τρελά.

Στα 22.400 δολάρια δημοπρατήθηκε ένα χάρτινο πιάτο του Kurt Cobain!

Ένα χρησιμοποιημένο χάρτινο πιάτο του Kurt Cobain πουλήθηκε μέσω της δημοπρασίας του Julien’s «Music Icons» στην απίστευτη τιμή των 22.400 δολαρίων. Στο συγκεκριμένο πιάτο που δημοπρατήθηκε μαζί με μία δακτυλογραφημένη επιστολή αυθεντικότητας, ο Kurt είχε φάει πίτσα και είχε γράψει πίσω με ένα μαρκαδόρο μία setlist συναυλίας.

Οι διοργανωτές της δημοπρασίας που πίστευαν ότι το πιάτο θα «πιάσει» γύρω στα 1.000 με 2.000 δολάρια, έπεσαν κατά πολύ έξω, αφού ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Σύμφωνα με την επιστολή αυθεντικότητας, ο τραγουδιστής και κιθαρίστας των Nirvana έφαγε από το πιάτο πριν από μια συναυλία στις 23 Απριλίου 1990.

Ο Johnny Riggs του συγκροτήματος THUD που άνοιγε τη συναυλία των Nirvana εκείνο το βράδυ, φρόντισε να πάρει το πιάτο. Ο ίδιος αναφέρει πως «Αυτό είναι ένα κομμάτι της ιστορίας. Μια χειρόγραφη λίστα τραγουδιών από τον Kurt πριν από το χτύπημα της φήμης. Δεν βλέπετε πολλές τέτοιες πια. Οι περισσότερες που ακολούθησαν δεν ήταν χειρόγραφες».

Πέρα από το πιάτο όμως πουλήθηκε και μία πράσινη ζακέτα από την τελευταία φωτογράφιση του Kurt το 1993, για 75.000 δολάρια. Καθόλου άσχημα, ε;

Για περισσότερα μουσικά νέα συντονίσου στο Instagram account του MAD TV!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *