Η Σταματίνα Τσιμτσιλή «θέλει να φωνάξει» ότι είναι έγκυος – Το έκανε on air

Η ώρα της αποκάλυψης έφτασε για την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η εγκυμοσύνη της είναι γεγονός και μετά από όσα έχουν ειπωθεί το τελευταίο διάστημα, η παρουσιάστρια του Happy Day το παραδέχτηκε ανοιχτά στην εκπομπή της.


Λίγο πριν βγει σε διάλειμμα η Σταματίνα είπε ότι μετά τις διαφημίσεις θα έκανε… αποκαλύψεις. Έτσι παρότι πήγε να κάνει «τριπλα» με θέμα της εκπομπής, οι συνεργάτες της την έβαλαν να μιλήσει! Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε λοιπόν στον αέρα της εκπομπής πως είναι έγκυος για τρίτη φορά!

«Κάποια στιγμή, όταν ένιωθα έτοιμη και μου έδινε και το πράσινο φως ο γιατρός μου θα μιλούσα και ξέρετε πολύ καλά ότι σε σας ειδικά μέσα από μισόλογα το είχατε καταλάβει. Θέλω να πω ότι τώρα που μπήκα στον τέταρτο μήνα και βγήκαν κάποιες εξετάσεις για την αυχενική διαφάνεια, μπορώ να το πω ανοιχτά, δεν το έχω αρνηθεί… Θέλω να το φωνάξω! Δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Το θέλαμε πάρα πολύ να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας και όταν το καλοκαίρι το συζητήσαμε είπαμε γιατί να μην κάνουμε και ένα τρίτο παιδάκι;», είπε η Σταματίνα και δεν έμεινε εκεί μιλώντας για τις κορούλες της που θα γίνουν δύο μικρές “μαμάδες” τώρα που έχουν μεγαλώσει.

Πήρε θέση μάλιστα και για την «κόντρα» με το περιοδικό που συνεργάζονται και όσα γράφτηκαν στο τελευταίο τεύχος. Η παρουσιάστρια εξήγησε πως όλα είναι καλά, ενώ με την διευθύντρια Τζώρτζια Συρίχα, είναι φίλες.

«Εύχομαι σε εσάς που είστε μανούλες να χαίρεστε τα παιδάκια σας και να τα βλέπετε να μεγαλώνουν γερά κι ευτυχισμένα. Για τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και για κάποιον λόγο δεν έχει συμβεί ακόμα τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να τους το φέρει ο Θεός πολύ σύντομα. Πιστέψτε το και θα γίνει κορίτσια. Κι εγώ πέρασα τις δυσκολίες μου αλλά αν το πιστέψετε γίνετε».

Φρόντισε δε να κλείσει διευκρινίζοντας πως δεν έχει μάθει ακόμη το φύλο του μωρού που περιμένει.

Δείτε το βίντεο στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *