Τι θα γίνει από τις 3 Νοεμβρίου στα αγαπημένα σας τηλεοπτικά προγράμματα;

GNTM 8 λέξεις γυναίκα χωρίς όνομα κόκκινο ποτάμι

Συνεχίζουν να σαρώνουν οι ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ φτάνοντας έως και το 35% στο σύνολο της τηλεθέασης, με εκτίμηση για έως και 1,54 εκ. θεατές. To THE VOICE OF GREECE, GNTM, 8 ΛΕΞΕΙΣ και το ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ συμπληρώνουν την πεντάδα της κορυφής της τηλεθέασης τη εβδομάδα, που μας πέρασε (με τη σημείωση ότι ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ δεν είχε νέο επεισόδιο). Ας δούμε όμως, τι θα γίνει στα αγαπημένα σας προγράμματα αυτή την εβδομάδα.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ (ΑΝΤ1 – ΔΕΥΤΕΡΑ ΩΣ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 22:45)
Η σκηνή με τα χαστούκια της Ελένης στον Λάμπρο σάρωσε και η αγωνία κορυφώνεται.
Ο εκφοβισμός που δέχεται η Ελένη απ’ τα τσιράκια του Δούκα για να πουλήσει τα χωράφια της, είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι και η Ασημίνα ανακοινώνει στον Νικηφόρο πως διαλύει τους αρραβώνες. Η τυχαία συνάντηση Ελένης και Κυπραίου μοιάζει σαν να φωτίζει την ψυχή και την καρδιά της Ελένης μετά από καιρό μέσα στις τόσες δύσκολες στιγμές που περνάει. Θα αφεθεί στον έρωτα του Κυπραίου ή θα τον απορρίψει; Η Ασημίνα προσπαθεί να διαχειριστεί τις ενοχές της μετά τον χωρισμό της με τον Νικηφόρο, ο οποίος έχοντας χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του, αποκαλύπτει στον Λάμπρο πως η Ασημίνα διέλυσε τους αρραβώνες τους κι αυτός του προσφέρει καταφύγιο στο σπίτι του. Η Ελένη συναντάει ένα Λάμπρο αποφασισμένο να αλλάξει τα πάντα, ενώ την ίδια στιγμή η Ασημίνα έχει μια αναπάντεχη συνάντηση…

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ (OPEN BEYOND – ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 21:00)
Μετά τις εκλογές, οι Έλληνες της Οθωμανικής αυτοκρατορίας αντιλαμβάνονται ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα περίμεναν. Ο Γιώργος Παυλίδης, πατέρας του Μίλτου, εκλέγεται βουλευτής, αλλά η τρομοκρατία στα χωριά του Πόντου συνεχίζεται και η αβεβαιότητα για το μέλλον παραμένει το κυρίαρχο συναίσθημα. Οι δυνάμεις του Σουλτάνου κάνουν αντεπανάσταση, αλλά δεν καταφέρνουν να ξαναπάρουν την εξουσία από τους Νεότουρκους. Στις ταραχές που ξεσπάνε, ο γιατρός Νικολαϊδης σώζεται από βέβαιο θάνατο από τον ίλαρχο Σπαθάρη, που πληρώνει με τη ζωή του το ερωτικό του ενδιαφέρον για την Ιφιγένεια. Κι ενώ ο Μίλτος στην αρχή μοιάζει να απολαμβάνει τη ζωή στο Παρίσι, κάνοντας νέες γνωριμίες και μπαίνοντας σε ερωτικούς πειρασμούς, οι εξελίξεις θα τον κάνουν να πάρει νέες αποφάσεις. Στην τεταμένη πολιτικά ατμόσφαιρα που επικρατεί και με τα γεγονότα να εξελίσσονται ραγδαία, ο Μίλτος ζητά από τον Ζαχάρωφ να γυρίσει πίσω στην πατρίδα μαζί με τον Κερέμ, που έχει φτάσει εν τω μεταξύ κι αυτός στο Παρίσι.

8 ΛΕΞΕΙΣ (ΣΚΑΪ – ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 21:00)
Ο Νίκος Αραβαντινός παρουσιάζει στον Οδυσσέα στοιχεία που δείχνουν ότι η δολοφονία του δικηγόρου πατέρα του σχετίζεται με την εξαφάνιση του Μάρκου Καλλέργη. Ο Έκτορας και η Στέλλα έρχονται πιο κοντά. Μια ξαφνική επίσκεψη μέσα στη νύχτα, θα ταράξει τον Μιχαήλ… Ο Φοίβος βάζει στο κόλπο του εκβιασμού τον Γιάννη Μητροφάνη. Μια ανατροπή στη ζωή του Έκτορα κινδυνεύει να «τινάξει» την επαγγελματική του καριέρα στον αέρα. Η επιστροφή της Ηλιάνας φέρνει ανακούφιση αλλά και προβληματισμό στον Μιχαήλ και την οικογένειά της, καθώς η ιστορία της περί «απαγωγής» δεν πείθει κανέναν, από τη στιγμή που κανείς τους δεν έδωσε λύτρα για την απελευθέρωσή της.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ (ΑΝΤ1 – ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 18:20)
Η Μαρίνα, παρά την αντίθετη γνώμη όλων γύρω της, συνεχίζει να σπρώχνει τον Μιχάλη στην αγκαλιά της Ιωάννας, ενώ ο Αντρέας την προειδοποιεί να προσέχει και να μην εμπιστεύεται τον Χατζή. Την ίδια στιγμή, η μεγάλη ανατροπή έρχεται από την Κλειώ, που συναντά τον Φώτη, και στο πρόσωπό του αναγνωρίζει τον φονιά της μητέρας της. Αμέσως σπεύδει να ενημερώσει τον πατέρα της. Η Κάτια τρομοκρατημένη υπακούει σε ό,τι της ζητάει ο Νίκος και υποκρίνεται στον αστυφύλακα που έχει έρθει με τον Αργύρη πως είναι εκεί με τη θέλησή της. Ο Δημήτρης υποψιάζεται πως η Σοφία τον απατά και πιέζει την Γιώτα να τον ενημερώνει για όλες τις κινήσεις της ξαδέλφης της. Ο Χατζής εξακολουθεί να το παίζει σε διπλό ταμπλό, πολιορκώντας ταυτόχρονα και την Μαρίνα και την Έλλη που έχει γοητευθεί απ’ αυτόν και ζηλεύει για άλλη μια φορά τη Μαρίνα. Η Κλειώ κατηγορεί ευθέως τον Φώτη για τη δολοφονία της μητέρας της αφήνοντάς τον σοκαρισμένο. Η Μάρθα, βλέποντας ότι ο Νίκος καθυστερεί να βγάλει από τη μέση την Κάτια, αποφασίζει να πάει η ίδια στο χωριό να την βρει και να τελειώνει μαζί της μια για πάντα. Η Κάτια δέχεται την επίσκεψη της Μάρθας, η οποία της υπόσχεται να την πάρει από κει. Η Μάρθα υφαίνει με μαεστρία το σατανικό της σχέδιο σε βάρος της Κάτιας, παρασύροντας σ’ αυτό τόσο τον Νίκο όσο και τον ανυποψίαστο Αργύρη. Παράλληλα, η απιστία του Άρη κινδυνεύει να αποκαλυφθεί, ενώ ο Χατζής καταστρώνει τα δικά του σχέδια σε βάρος της Έλλης.

GNTM (STAR CHANNEL – ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 21:00)
Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε την αποχώρηση της Σουζάνα Κουόλ αλλά θα επιστρέψει σύντομα και μάλιστα στο επεισόδιο της Δευτέρας, καθώς η Μαριτίνα μετά από την περιπέτεια της υγείας της αλλά και έχοντας ένα σοβαρό επαγγελματικό πρόβλημα, αποχωρεί. Την Τρίτη η Σουζάνα θα αποχωρήσει ξανά! Σύμφωνα με φήμες σε λίγο καιρό επιστρέφουν 3 κορίτσια στο σπίτι του GNTM και μία από αυτές θα είναι η… Σουζάνα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *