Τι θα γίνει αυτη την εβδομαδα στα αγαπημένα σας τηλεοπτικά προγράμματα;

GNTM 8 λέξεις γυναίκα χωρίς όνομα κόκκινο ποτάμι

Είναι Σάββατο και oι περισσότεροι ξεκινάτε χαλαρά την ημέρα σας. Αλλά και αυτό να μην συμβαίνει, ακόμα και αν εργάζεστε εμείς φροντίσαμε να ενημερωθείτε για τα τηλεοπτικά προγράμματα και τις εξελίξεις τους την επόμενη εβδομάδα, ώστε να κυλήσει γρήγορα η μέρα σας.

ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ
Στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς την Κυριακή, στις 21:00 στο OPEN BEYOND, θα δούμε την Ιφιγένεια και τον Μίλτο να εξομολογούνται το ερωτά τους παρά τις αντιδράσεις της οικογένειας της Ιφιγένειας. Σε μια δεξίωση ο Μίλτος θα συναντήσει και πάλι τον παιδικό του φίλο Κερέμ, ο οποίος θα γοητευτεί και αυτός από την Ιφιγένεια. Εκείνο το βράδυ, όμως, η δεξίωση θα γίνει στόχος των φανατικών και η ηρωική αντίδραση του Μίλτου θα τον “ανεβάσει” περισσότερο στα μάτια της Ιφιγένειας. Ο Μίλτος καθώς φεύγει για την Αμισό, με το πλοίο, υπόσχεται γάμο στην Ιφιγένεια.

GREECE’S NEXT TOP MODEL
Στα τρίωρα επεισόδια της Δευτέρας και της Τρίτης από το STAR CHANNEL, τα κορίτσια του Greece’s Next Top Model θα φωτογραφηθούν κυνηγώντας και κυνηγημένες από κότες και γαλοπούλες. Θα υπάρξει έντονη φασαρία στο σπίτι με κάποιες κοπέλες να κάνουν καταγγελία για bullying, κάτι που θα οδηγήσει τους κριτές σε αποχώρηση. Οι κάμερες, όμως, θα συνεχίσουν να γράφουν και ο καβγάς ου θα ξεσπάσει, θα είναι μεγάλος. Αυτή την εβδομάδα τα κορίτσια θα δεχτούν και το μεγάλο make over, στο οποίο για μια ακόμη φορά θα δούμε αντιδράσεις και κλάματα.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ
Στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, που προβάλλεται στις 18:15 αυτή την εβδομάδα θα δούμε τη Μαρίνα με το Μιχάλη να αντιμετωπίζουν νέα κρίση στη σχέση τους μετά τη αποκάλυψη της Ιωάννας, ενώ ο Άρης μαθαίνει για την κρυφή συνάντηση του Χατζή με την Έλλη και φεύγει από το σπίτι. Και ενώ παραλίγο ο Φώτης να ανακαλύψει τα ίχνη της Κάτιας, ο Αργύρης αρχίζει να καταλαβαίνει, πως η νέα συγκάτοικος του Νίκου κάτι κρύβει. Η Ρένα αποφασίζει να κρατήσει το παιδί και ζητάει από τη Μαρίνα και τη Μάρθα να σταθούν σαν μητέρες στο παιδί της, εάν αυτή πάθει κάτι. Ο Δημήτρης με τη Σοφία παντρεύονται αλλά το γαμήλιο πάρτι με την βοήθεια της Έλλης εξελίσσεται σε φιάσκο. Στο πάρτι εμφανίζεται ακάλεστος και ο Χατζής που τορπιλίζει την σχέση Άρη – Έλλης. Ο Άρης αποφασίζει να φύγει οριστικά πια από το σπίτι, αλλά η Σοφία προσπαθεί να τον μεταπείσει

ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ
Αυτή την εβδομάδα στην σειρά του ALPHA που μεταδίδεται Δευτέρα με Τετάρτη στις 21:50, η Όλγα δείχνει στον Παπαδόπουλο υλικό από την κάμερα που εντοπίστηκε στο σπίτι στην Ιτιά, οι δικαιολογίες της για τον τρόπο που έφτασε στα χέρια της δεν τον πείθουν. Μια έκπληξη που κάνει ο Χρήστος μετά το μάθημα, θέλοντας να καλοπιάσει την Άννα, θα τους φέρει, για ακόμα μια φορά, μαζί. Μετά την επίθεση στο γραφείο του που είχε τραγική κατάληξη, ο Παπαδόπουλος περνάει το βράδυ του στο κρατητήριο και την επόμενη μέρα δίνει κατάθεση. Ο Ηλίας δέχεται επίσκεψη από άνθρωπο του Αρχοντάκη, ο οποίος τον απειλεί και του δίνει τελεσίγραφο για την περαιτέρω συνεργασία τους ενώ η Ηλέκτρα επιστρέφει πάλι στο σπίτι μεθυσμένη και έρχεται αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη. Μετά το ατύχημα, η Ηλέκτρα ξυπνάει στο νοσοκομείο. Η συζήτηση που κάνει με το Βαγγέλη, τον άλλο εμπλεκόμενο στο ατύχημα, τη βοηθάει να συνειδητοποιήσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και να ζητήσει βοήθεια από το Χρήστο και τα παιδιά της. Ένα περιστατικό με τα παιδιά φέρνει σε κόντρα την Άννα με την Ηλέκτρα.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ
Στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 (Δευτέρα – Πέμπτη στις 21:00) αυτή την εβδομάδα θα δούμε την έκπληξη όλων όταν ο Νικηφόρος ανακοινώνει, ότι θα παντρευτεί την Ασημίνα, αλλά η ίδια δεν είναι σίγουρη. Η Θεοδοσία πιστεύει πως είναι έγκυος και ο Κυπραίος προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια της Ελένης και καταφέρνει να μπει στο σπίτι της, όπου ανακαλύπτει ένα σημαντικό στοιχείο. Ο Κυπραίος συνεχίζει να ψαρεύει το Νέστορα για πληροφορίες, ενώ εκείνος αποφασίζει να μοιραστεί τις πληροφορίες του για το θάνατο του Γιάννου, με τον Προύσαλη, που μάλλον θα τους οδηγήσουν σε κάποια πρώτα συμπεράσματα. Η Ασημίνα αποφασίζει να απορρίψει το Νικηφόρο και δέχεται το προξενιό, αλλά ο αρραβώνας δεν ολοκληρώνεται. Ο Δούκας έρχεται αντιμέτωπος με τη Μυρσίνη, την οποία ρωτάει ευθέως για τις συναντήσεις της με τον Κυπραίο.

ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ
Στην καθημερινή σειρά του ALPHA, που προβάλλεται στις 16:30 αυτή την εβδομάδα βλέπουμε, πως ο Μάξιμος ανακαλύπτει την κάμερα στο γραφείο του και συνειδητοποιεί πως κάποιος γνωρίζει τα πάντα. Η Αλεξία κανονίζει να βρεθεί η παρέα των τεσσάρων φίλων στον ανεμόμυλο, για να λυθεί η παρεξήγηση μεταξύ τους, αλλά τα πράγματα γίνονται χειρότερα. Ίωνας θεωρεί πως όλοι οι παιδικοί του φίλοι τον πρόδωσαν και τον πλήγωσαν ανεπανόρθωτα και αποφασίζει να κρατήσει αποστάσεις. Η Μαργαρίτα δεν χάνει χρόνο και αρχίζει την «ανάκριση» στην μητέρα της αμέσως μόλις την υποδέχεται στο νησί. Η Βέρα ενημερώνεται από την διευθύντρια του ορφανοτροφείου πως κάτι συνέβη στην Αγάπη και σπεύδει.

ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ
Στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, που προβάλλεται στις 20:45, αυτή την εβδομάδα θα δούμε τον Σωτήρη να ανακαλύπτει το σχέδιο της Χριστίνας και της Βενετίας για να τσεκάρουν τις διαθέσεις του Βρανά και γίνεται έξαλλος. Η Πέγκυ Μουρούνα- κόρη του μεγαλο-μαφιόζου Μουρούνα- στον οποίο ο Βρανάς χρωστά λεφτά εγκαθίσταται στο γραφείο του. Ο Σωτήρης δεν τα ξαναβρίσκει με τη Χριστίνα, παρά τις προσπάθειες της δεύτερης. Η Δάφνη δεν μπορεί να ελέγξει την επιθυμία του Φοίβου να βρίσκεται με τον Στρατή και αποφασίζει να ξεκόψει τελείως, την ίδια ώρα που ο Στρατής δέχεται τρομερό εκβιασμό από τον Βρανά. Ο Βρανάς εκβιάζει τον Στρατή να του δώσει τα λεφτά από το λαχνό ειδεμή θα αποκαλύψει τα πάντα στη Δάφνη και θα καταλήξει στη φυλακή. Η κατάσταση ανάμεσα σε Χριστίνα και Σωτήρη έκρυθμη μετά την επιπολαιότητα του τελευταίου να αγοράσει σπορ αμάξι 110.000 ευρώ! Η Σαββούλα έχει κάνει λίμπα το μαγαζί, γιατί κατάλαβε πως ο Λευτέρης της έδειξε πλαστή εφημερίδα. Ο εκβιασμός του Βρανά προς τον Στρατή του γυρίζει μπούμερανγκ και ο Στρατής απαλλάσσεται μια και καλή απ’ την παρουσία του. Παράλληλα, η Σμαράγδα προσπαθεί να αποτρέψει τον Νικόλα απ’ το να δώσει τον λαχνό στη Μόνικα. Την ίδια ώρα, ο Λευτέρης αποκαλύπτει στη Βενετία το ένοχο μυστικό του για τον μεγάλο έρωτα της Σαββούλας, ενώ ο Μάνος και η Σμαράγδα βάζουν σ’ εφαρμογή ένα σχέδιο, προκειμένου να ξεμπροστιάσουν τη Μόνικα και ν’ αποδείξουν πως πίσω απ’ το αγγελικό πρόσωπο που δείχνει, συνεχίζει να κρύβεται ο διάβολος. Ο Μάνος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο με τις κάμερες και παρακολουθούν μαζί με τη Σμαράγδα και το Νικόλα το σπίτι της Μόνικα ελπίζοντας ότι θα πιαστεί σαν το ποντίκι στη φάκα. Ο Στρατής στριμώχνει το Βρανά για να μην αποκαλύψει τίποτα στη Δάφνη την ώρα που εκείνη φτάνει στο γραφείο του. Θα αποφευχθεί η μοιραία συνάντηση;

8 ΛΕΞΕΙΣ
Η Σμαράγδα έρχεται πιο κοντά με τον Λουκά ενώ είναι σίγουρο πλέον, πως δεν έχει ρίξει το παιδί με τον Άκη. Την ίδια στιγμή ο Άκης Αρώνης προσπαθεί με χρήματα να διώξει την Ευγενία από τη ζωή του γιου του, αλλά εκείνη αρνείται. Όταν ο Δημήτρη μαθαίνει τι έκανε ο πατέρας του γίνεται έξαλλος. Ο Σίμος έχει αποφασίσει να καταστρέψει τον Μιχαήλ, ο οποίος παράλληλα αντιμετωπίζει και τις επιθέσεις του πεθερού του. Μετά την ερωτική του συνεύρεση με τη Ρωξάνη, αυτή νιώθει μπερδεμένη και το ομολογεί στην αδερφή της. Εξαιτίας της υγείας της νόνα, η Ναυσικά προσπαθεί να μάθει από την Έρση, αν τελικά ο Οδυσσέας είναι με την Ηλιάνα στη Ρώμη.

ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ
Στο 4ο επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ αυτή την Πέμπτη στις 23:00 θα δούμε τη στιγμή, που ο Αντρέας, το φλερτ της Άννας, φεύγει στη Φλωρεντία για να γραφτεί στη σχολή καλών τεχνών. H Άννα, απογοητευμένη, φεύγει για την Κρήτη να συναντήσει τον πατέρα της. Ο Μιχάλης προσπαθεί να βελτιώσει τη σχέση με τον γιο του. Η Ηρώ μαθαίνει, πως δύο παιδιά χτύπησαν άγρια τον γιο της και χρεώνει τον άντρα της που ενώ ήξερε τι είχε συμβεί, δεν την ενημέρωσε. Στέλνει μήνυμα απελπισίας στον Μάνο και το ίδιο βράδυ ο Θανάσης διαβάζει το μήνυμα στο κινητό της.

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
Την Παρασκευή στις 21:00 από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ θα δούμε το 6ο επεισόδιο της τηλεοπτικής επιστροφής της Πολυκατοικίας. Η μητέρα της Θάλειας επιστρέφει από το χωριό με κάποιες «απρόοπτες» αποσκευές. Η Ειρήνη και η Τέτα αγοράζουν ένα παλιό μεταχειρισμένο αμαξάκι, ανακαλύπτοντας εκ των υστέρων ότι καμιά τους δεν θυμάται να οδηγεί! Ο Μηνάς αναλαμβάνει δάσκαλος οδήγησης και η πιο επιμελής μαθήτρια αποδεικνύεται η Τέτα. Οι βόλτες των γιαγιάδων ξεκινούν, αλλά το σαραβαλάκι θα τις αφήσει στη μέση του πουθενά. Ο Παύλος, με προτροπή του αδελφού του, βγαίνει μπαρότσαρκα για να γνωρίσει αληθινές γυναίκες και όχι τις διαδικτυακές που συνηθίζει. Η βραδιά θα καταλήξει άκαρπη και το μόνο που θα προσφέρει στον Παύλο είναι ένα ξεγυρισμένο μεθύσι, που θα τον οδηγήσει να τσακωθεί με τη Ραλλία και να παραιτηθεί!

ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ
Αυτή τη Δευτέρα και την Τρίτη τις 21:45 στον ΑΝΤ1 θα δούμε την Ζαμπέλα με τον Αλέκο να πέφτουν απο τα σύννεφα με τις αποκαλύψεις για τη Λούνα και έρχονται αντιμέτωποι μαζί της. Ο Αντρέας παίρνει κάμποσες πρωτοβουλίες για το καλό του Κίμωνα και αρχικά βρίσκεται κρυφά με τον Λάμπρο, κατόπιν κανονίζει να συγκατοικήσει με το γιο του για να γνωριστούν καλύτερα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *