Το νέο άλμπουμ του Avicii είναι γεγονός!

Ένα χρόνο μετά την αυτοκτονία του ο Σουηδός DJ συνεχίζει να μας προσφέρει το μουσικό του όραμα.

Ήταν 20 Απριλίου του 2018 όταν η μουσική βιομηχανία είχε σοκαριστεί από την είδηση θανάτου του Tim Bergling ή αλλιώς DJ Avicii. Ο δημοφιλής DJ στην ηλικία των 28 ετών αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του σκορπώντας τη θλίψη στους fans του και το μουσικό στερέωμα. Ταυτόχρονα όμως εκείνη την περίοδο ο Avicii ήταν πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του νέου του άλμπουμ, αφήνοντας μάλιστα σημειώσεις και μηνύματα σχετικά με τη μουσική του. Ο θάνατός του όπως ήταν φυσικό είχε «παγώσει» την κυκλοφορία της νέας του δισκογραφικής δουλειάς.

Η οικογένειά του ωστόσο θέλοντας να τιμήσει την μνήμη του και την καλλιτεχνική του ταυτότητα αποφάσισε να προχωρήσει στη διανομή αυτού του μουσικού υλικού με τους ανθρώπους που συνεργάζονταν μαζί του να ολοκληρώνουν τα τραγούδια που είχαν απομείνει.

Το πρώτο single με τίτλο «SOS» θα κυκλοφορήσει στις 10 Απριλίου, ενώ το πολυαναμενόμενο άλμπουμ με τίτλο «TIM» στις 6 Ιουνίου. Τα έσοδα από το άλμπουμ θα διατεθούν στον μη κερδοσκοπικό ίδρυμα Tim Bergling Foundation, με σκοπό τη πρόληψη των ψυχικών ασθενειών και των αυτοκτονιών.

Για περισσότερα μουσικά νέα συντονίσου στο Instagram account του MAD TV!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *