Το NITE JOGGER των adidas Originals επιστρέφει και «ρίχνει φως» στους creators που δημιουργούν όταν πέφτει η νύχτα

Το NITE JOGGER στη νέα, αναμφισβήτητα fashionable μορφή του!

 

Τα adidas Originals επαναδημιουργούν το κλασικό urban running sneaker και προτείνουν το NITE JOGGER στη νέα, αναμφισβήτητα fashionable μορφή του, που κάθε night-time creator ονειρεύεται. Η ανακλαστική του σιλουέτα θα γίνει το fashion statement του κάθε creator που του αρέσει να δημιουργεί όταν πέφτει η νύχτα και θα υποστηριχθεί από μια καμπάνια που δημιουργήθηκε από ένα παγκόσμιο δίκτυο καλλιτεχνών.

NITE JOGGER

Φωτίζοντας όποιον το φοράει στο σκοτάδι, το NITE JOGGER αποτυπώνει στην πράξη το πώς η χρηστική τεχνολογία σε συνδυασμό με το προχωρημένο design, μπορούν να αναδείξουν τους creators πέρα από τα όρια της νύχτας.

Αξιοποιώντας την ανακλαστική τεχνολογία Hi-Vis της προηγούμενης έκδοσης και με το μήνυμα “speed of nite” γραμμένο σε κώδικα morse στην εξωτερική του σόλα και στη γλώσσα, το νέο sneaker είναι σχεδιασμένο για όσους πιστεύουν ότι δεν είναι ποτέ αργά για να κυνηγήσουν το όνειρό τους.

Με αφορμή το NITE JOGGER που φτιάχτηκε για τους creators που δε σταματούν να δημιουργούν όταν πέφτει η νύχτα, τα adidas Originals σε προσκαλούν σε μια Live, Hi-Vis performance από τον Saske που γνωρίζει καλά τη νυχτερινή όψη της Αθήνας.

NITE JOGGER

Οι ομάδες του καλλιτέχνη και των adidas Originals δημιούργησαν ένα διττό video clip για το νέο τραγούδι του Saske με τίτλο «Ένστικτο», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα την ημέρα του Live σε μία τεράστια προβολή. Το πάρτι είναι σίγουρο πως θα συζητηθεί, σφραγίζοντας έτσι την επιτυχία της συνεργασίας και δεν πρέπει να το χάσεις με τίποτα.

Το location του Live είναι μυστικό και σου αποκαλύπτεται με την επίσκεψή σου στο adidas Originals store Athens (Αθηναΐδος 5 & Καλαμιώτου), απ’ όπου μπορείς να προμηθευτείς την πρόσκλησή σου και να εξασφαλίσεις την είσοδό σου. Πρόλαβε μέχρι τις 21/4!

To NITE JOGGER θα το βρεις στο adidas Originals store Athens, σε επιλεγμένα sneaker stores αλλά και στο adidas.gr, σε μια ποικιλία διαφορετικών χρωματικών συνδυασμών.

Μην χάσεις σήμερα στις 16:00 στο Loca Report τον Saske που μιλάει με την Ιλένια Ουίλιαμς στο adidas Originals store Athens!

www.adidas.gr/originals_nite_jogger

@adidasOriginals

#NITEJOGGER

#adidasgr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *