Tomorrowland Winter: Προσωρινή εκκένωση λόγω χιονοθύελλας

Tomorrowland Winter: Προσωρινή εκκένωση λόγω χιονοθύελλας

250 παρευρισκόμενοι απομακρύθηκαν από το χώρο μετά από μεγάλη θύελλα που έκλεισε τα τελεφερίκ.

To προηγούμενο Σάββατο πραγματοποιήθηκε  ανεπίσημα η 1η edition του Tomorrowland Winter στο χιονοδρομικό κέντρο Alpe d’Huez, στις γαλλικές Άλπεις και τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν οι διοργανωτές. Οι καιρικές συνθήκες ανάγκασαν τους υπεύθυνους του φεστιβάλ να απομακρύνουν από το χώρο 250 παρευρισκόμενους, λόγω της χιονοθύελλας που έκλεισε τα τελεφερίκ του θερέτρου.

“Χιόνιζε πολύ σήμερα το πρωί, αλλά αυτό δεν ήταν πρόβλημα”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Tomorrowland Winter, Debby Wilmsen. “Όταν ο άνεμος έγινε πιο έντονος, έπρεπε να κλείσουμε τα τελεφερίκ. Κάποιοι στην κορυφή του βουνού δεν είχαν σκι μαζί τους επειδή ήθελαν μόνο να διασκεδάσουν στο μπαρ. Έτσι, χρησιμοποιήσαμε 6 groomers για να τους κατεβάσουμε. ”

Το Tomorrowland Winter δεν θα ξεκινήσει επίσημα μέχρι να ανοίξει το main stage και θα διαρκέσει μέχρι τις 16 Μαρτίου. Το φεστιβάλ αναμένεται να φιλοξενήσει περίπου 25.000 συμμετέχοντες ενώ μερικοί από τους κορυφαίους καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν είναι ο Armin van Buuren, ο Martin Garrix, ο Afrojack και ο Steve Aoki.

Για περισσότερα νέα συντονίσου στο Instagram του MAD TV!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *