Wheeling2help Vol.2 – Η Μεγαλύτερη Γιορτή Εθελοντισμού // 25 Σεπτεμβρίου

Tο Wheeling2help Vol.2, ένα από τα project του Έλπι Χρυσοβέργη .Αυτή τη φορά θα κάνει την διαδρομή Κωνσταντινούπολη – Ηράκλειο Κρήτης με το ποδήλατο με σκοπό να μαζέψει 19.000 για 100 αναπηρικά αμαξίδια, διοργανώνοντας παράλληλα γιορτές εθελοντισμού στις πόλεις που θα περάσει. 


 

Έχουμε αναλάβει ως ethelon, την διοργάνωση της Μεγαλύτερης Γιορτής Εθελοντισμού στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου και της Μεγαλύτερης Γιορτής Εθελοντισμού στην Αθήνα την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου.

Το Wheeling2help είναι ένα project, έμπνευση του Ελπιδοφόρου Χρυσοβέργη και της Θεοδώρας Μπίτση οι οποίοι συνδιάζοντας τα ταξίδια, τον αθλητισμό και τον εθελοντισμό δημιούργησαν πέρσι το πρώτο Wheeling2help, ποδηλατώντας από το Λονδίνο μέχρι την Αθήνα και μαζεύοντας  15.564 ευρώ για τα παιδιά της “Φλόγας”. Φέτος στο Wheeling2help Vol.2, ποδηλατούν από την Κωνσταντινούπολη μέχρι το Ηράκλειο Κρήτης με σκοπό να μαζέψουν 19.000 για 100 αναπηρικά αμαξίδια.

Στις Γιορτές Εθελοντισμού στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν ένα μεγάλο πλήθος από οργανώσεις που θα ενημερώνουν και θα πραγματοποιούν ψυχαγωγικές και βιωματικές δράσεις για την ευαισθητοποίηση του κοινού για την αναπηρία, την υγεία, τον αθλητισμό και το περιβάλλον. Καλεσμένη είναι όλη η οικογένεια καθώς θα υπάρχουν δράσεις για μικρούς και μεγάλους. Ταυτόχρονα θα υποδεχτούμε και τους ποδηλάτες του Wheeling2help Vol.2 στην πόλη μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *