Will Smith και DJ Khaled «πειράζουν» το “Friend Like Me” από τον Aladdin

Will Smith και DJ Khaled «πειράζουν» το “Friend Like Me” από τον Aladdin

Μια διασκευή προσαρμοσμένη σε hip hop πλαίσια!

O ταλαντούχος Αμερικανός ηθοποιός και rapper πρωταγωνιστεί στην ταινία Aladdin και τον απολαμβάνουμε στο ρόλο του Τζίνι. Ο Will Smith όμως, έβαλε την προσωπική του πινελιά όχι μόνο σε υποκριτικά πλαίσια αλλά και σε μουσικά καθώς σε συνεργασία με τον DJ Khaled έκαναν μια hip hop διασκευή στο διάσημο τραγούδι της ταινίας “Friend Like Me”.

«Πήγα στο στούντιο την πρώτη ημέρα και πραγματικά ήθελα να παίξω με το τραγούδι. Κυριολεκτικά μετά από 30 λεπτά στο στούντιο άρχισα να παίζω με το τραγούδι και το τέμπο, φτιάχνοντας το σωστό old-school hip-hop», περιγράφει ο Will Smith. «Έτσι πήρα το “Impeach Your President” των The Honey Drippers και έβαλα το beat στο τραγούδι. Και έβαλα επίσης κάτω από το “Friend Like Me” το “I Know You Got Soul” των Eric B. & Rakim. Έτσι το Τζίνι γεννήθηκε μέσα στο μυαλό μου από τη μουσική».

Εκτός αυτού, ο Will Smith έχει ενεργή συμμετοχή στο soundtrack της ταινίας, όπου τραγουδά μία νέα έκδοση του “Arabian Nights”, το υποψήφιο για Χρυσή Σφαίρα “Prince Ali”.

Η hip-hop έκδοση του “Friend Like Me” ακούγεται στους τίτλους τέλος της ταινίας Aladdin, η οποία χθες έκανε πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *