Ένας ακόμη υποψήφιος δήμαρχος στο Ωραιόκαστρο – Ανεβαίνει ο αριθμός των διεκδικητών

από Team MyPortal.gr
sms

Πληθαίνουν καθημερινά οι υποψηφιότητες για τον δημαρχιακό θώκο Ωραιοκάστρου, οι οποίες μέχρι στιγμής φτάνουν τις επτά με μόνο μία όμως επίσημη ανακοίνωση, καθώς οι υπόλοιποι έχουν εκφράσει την πρόθεσή τους χωρίς να το ανακοινώσουν επίσημα. Αν και ακούγονται πολλά και οι υποψηφιότητες των περισσοτέρων είναι δεδομένες, ο μόνος που ανακοίνωσε επίσημα την κάθοδό του στις επόμενες εκλογές είναι ο πρώην αντιδήμαρχος Ανέστης Πολυχρονίδης. Ο επικεφαλής της παράταξης “Συνεργασία Τώρα” ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις 28 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Ωραιόκαστρο.

Η επόμενη επίσημη ανακοίνωση έρχεται από τον σημερινό επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αλληλεγγύη Ανατροπή” που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Γρηγόρης Εδιρνέλης αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του την ερχόμενη Τετάρτη 14 Νοεμβρίου σε κεντρικό καφέ του Ωραιοκάστρου.

Η ανακοίνωση
Φίλες και φίλοι
Θα αποτελούσε μεγάλη τιμή για την παράταξη μας, να παρευρεθείτε στην επίσημη ανακοίνωση της καθόδου της στον προεκλογικό αγώνα, στο καφέ FOCUS στο Ωραιόκαστρο (Λεωφ. Δημοκρατίας 32) την Τετάρτη 14/11/2018 και ώρα 18 .μ.μ εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών του Μάη του 2019.
Η παρουσία σας θα μας γεμίσει δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία πως ο δύσκολος αγώνας που μας περιμένει θα στεφθεί με επιτυχία για το καλό του ενιαίου Δήμου μας.
Η συνεχής, αδιάλειπτη, αγωνιστική και δημιουργική παρουσία μας στο Δημοτικό συμβούλιο και η θετική συμβολή μας στην ανάδειξη αλλά και στη λύση των τοπικών προβλημάτων του Ωραιοκάστρου, Μυγδονίας και Καλλιθέας από το 2014 μέχρι και σήμερα, αποτελεί εγγύηση να μας εμπιστευτούν οι δημότες για να έλθει επιτέλους μια σύγχρονη και ουσιαστική αλλαγή στη διοίκηση του πολύπαθου Δήμου Ωραιοκάστρου.
Ο τόπος μας δεν έχει ανάγκη από παλιάς κοπής υποψηφίους που στηρίχθηκαν στις πελατειακές τους σχέσεις και την άκρατη παροχολογία ή σε “νέους” της ίδιας νοοτροπίας.
Έχουν δοκιμαστεί επανειλημμένα, βρέθηκαν ελλειποβαρείς και απέτυχαν.
Με εκτίμηση
Γρηγόρης Γ. Εδιρνέλης
Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Ωραιοκάστρου ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ