current views are: 17

27 Δεκεμβρίου 2018
Δημοσίευση17:43

Η Μ. Κόλλια-Τσαρουχά σε φυλάκια και μονάδες σε Σέρρες και Δράμα

Αρχικά η ΥΦΕΘΑ επισκέφθηκε την έδρα του ιστορικού 10ου Συντάγματος Πεζικού (10ο ΣΠ), στο στρατόπεδο «ΚΛΕΙΣΑΡΗ» στις Σέρρες

Δημοσίευση 17:43’

Αρχικά η ΥΦΕΘΑ επισκέφθηκε την έδρα του ιστορικού 10ου Συντάγματος Πεζικού (10ο ΣΠ), στο στρατόπεδο «ΚΛΕΙΣΑΡΗ» στις Σέρρες

Επισκέψεις σε μονάδες και φυλάκια του Στρατού Ξηράς στην Ανατολική Μακεδονία πραγματοποίησε σήμερα η Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, συνοδευόμενη από τον Διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Δημήτριο Μπίκο, για ανταλλαγή ευχών με τις διοικήσεις και το προσωπικό που υπηρετεί σε αυτές.

Αρχικά η ΥΦΕΘΑ επισκέφθηκε την έδρα του ιστορικού 10ου Συντάγματος Πεζικού (10ο ΣΠ), στο στρατόπεδο «ΚΛΕΙΣΑΡΗ» στις Σέρρες, όπου και εκλέγεται, όπου ενημερώθηκε από τη διοίκηση και στην συνέχεια μετέβη στο 567 Μηχανοποιημένο Τάγμα Πεζικού (567 Μ/Π ΤΠ) στο Σιδηρόκαστρο, όπου αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό το οποίο υπηρετεί στο στρατόπεδο «Σιαμή – Κυριακίδη».

Ακολούθως μετέβη στο φυλάκιο του «Ρούπελ» και στα Φυλάκια του «Προμαχώνα» και του ιστορικού «Ιστίμπεη» στην Ελληνοβουλγαρική Μεθόριο, όπου η ΥΦΕΘΑ συνομίλησε με τα στελέχη και τους στρατεύσιμους οπλίτες που υπηρετούν σε αυτά και αντάλλαξε ευχές μαζί τους.

Τρίτος σταθμός της ΥΦΕΘΑ ήταν το 518 Μηχανοποιημένο Τάγμα Πεζικού (518 Μ/Π Τ.Π.) στο Νευροκόπι Δράμας, όπου ενημερώθηκε για το έργο που επιτελείται.

Σε όλες τις μονάδες η ΥΦΕΘΑ ευχαρίστησε το σύνολο του προσωπικού αυτών για το έργο τους, ενώ τόνισε τη σημασία της αδιάλειπτης κοινωνικής προσφοράς του έμψυχου δυναμικού των Ένοπλων Δυνάμεων στις τοπικές κοινωνίες.


σχετικα αρθρα