current views are: 1

28 Μαρτίου 2019
Δημοσίευση07:11

«Αστακός» η Κόρινθος: Απολογείται ο 35χρονος που σκότωσε με καραμπίνα επίδοξο ληστή – Ένταση και οργή από τους συγγενείς του θύματος

Κλειστοί οι δρόμοι γύρω από το δικαστικό μέγαρο

Δημοσίευση 07:11’
αρθρο-newpost

Κλειστοί οι δρόμοι γύρω από το δικαστικό μέγαρο

«Αστακός» είναι το δικαστικό μέγαρο της Κορίνθου, όπου αναμένεται η μεταγωγή του 35χρονου που πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα 52χρονο Ρομά, ο οποίος μπήκε στην αυλή του σπιτιού του στην περιοχή Σολωμός, με σκοπό να τον ληστέψει. Ένταση επικρατεί στο σημείο, όπου έχουν συγκεντρωθεί συγγενείς του θύματος, αλλά και συγχωριανοί του δράστη. 

Ο 35χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί, ενώ χθες σε βαρύ κλίμα έγινε η κηδεία του 52χρονου. 

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του Newpost, κλούβες της αστυνομίας βρίσκονται περιμετρικά του δικαστικού μεγάρου, ενώ κλειστοί είναι οι γύρω δρόμοι, υπό το φόβο να επαναληφθούν τα επεισόδια της περασμένης Τρίτης. Τότε, συγγενείς και φίλοι του θύματος και του δράστη είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο, προκαλώντας επεισόδια, με τις αστυνομικές δυνάμεις να εκκενώνουν το κτίριο και να προχωρούν σε ρίψη χημικών.

Συγγενείς του 52χρονου ζητούν «Δικαιοσύνη», ενώ σημειώθηκε ένταση όταν προσπάθησαν να πλησιάσουν το δικαστικό μέγαρο, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να τους κρατήσουν σε απόσταση. Σε απόταση βρίσκονται φίλοι και συγχωριανοί του 35χρονου, που έσπευσαν στο σημείο για να του συμπαρασταθούν.

Υπενθυμίζεται ότι ο 52χρονος πήγε στο σπίτι του δράστη με σκοπό να τον ληστέψει. Εκείνος τον αντιλήφθηκε, πήρε την καραμπίνα του, τον πυροβόλησε και τον σκότωσε. Ύστερα, με τη βοήθεια συνεργού μετέφεραν τη σορό στη χωματερή του χωριού. 

 

 


σχετικα αρθρα