current views are: 11

22 Σεπτεμβρίου 2019
Δημοσίευση10:10

Σοβαρό επεισόδιο στο Παλαιό Φάληρο: Οπαδός έπεσε από 3ο όροφο – Του είχαν στήσει καρτέρι

Άνδρες της υποδιεύθυνσης αθλητικής βίας, έχουν αναλάβει την υπόθεση

Δημοσίευση 10:10’
Χαλάνδρι ταξί τροχαίο
Πηγή: ΑΠΕ

Άνδρες της υποδιεύθυνσης αθλητικής βίας, έχουν αναλάβει την υπόθεση

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, ένας οπαδός της ΑΕΚ μετά από πτώση που είχε από μπαλκόνι 3ου ορόφου πολυκατοικίας στο Παλαιό Φάληρο. Είχε προηγηθεί καρτέρι από αντίπαλη ομάδα οπαδών, έξω από την πολυκατοικία.

Όλα εξελίχθηκαν στις 02:30 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν 3 φίλοι της ΑΕΚ επέστρεφαν από το Αγρίνιο όπου είχαν μεταβεί για τον αγώνα της ομάδας τους με τον Παναιτωλικό. Έξω από την πολυκατοικία που διέμενε ο ένας από αυτούς τους περίμεναν 15 άτομα που τους επιτέθηκαν.

Ο ένας από τους οπαδούς της ΑΕΚ ξυλοκοπήθηκε, ένας άλλος κατάφερε να απομακρυνθεί, ενώ ο τρίτος μπήκε στην πολυκατοικία. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο συγκεκριμένος άνδρας έπεσε στο κενό από μπαλκόνι τρίτου ορόφου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η αντίπαλη ομάδα οπαδών, αν και μπήκε στο ισόγειο και στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας, δεν προκύπτει να τον ακολούθησαν μέχρι τον 3ο όροφο. Οπότε διερευνώνται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο οπαδός της ΑΕΚ βρέθηκε στο κενό. Άνδρες της υποδιεύθυνσης αθλητικής βίας, έχουν αναλάβει την υπόθεση.


σχετικα αρθρα