current views are: 6

15 Οκτωβρίου 2019
Δημοσίευση10:27

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 27χρονος από τον Βόλο που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού έξω από κλαμπ

Αγωνιά η οικογένεια του, δεν χάνει ωστόσο την ελπίδα της

Δημοσίευση 10:27’

Αγωνιά η οικογένεια του, δεν χάνει ωστόσο την ελπίδα της

Μάχη για 17η ημέρα, δίνει ο 27χρονος Βολιώτης, θύμα ξυλοδαρμού από εργαζόμενο σε κλαμπ της πόλης.

Μάχη μέρα με τη μέρα για να κρατηθεί στη ζωή, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου, με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει σταθερή, αλλά κρίσιμη.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο 27χρονος την περασμένη Πέμπτη υπεβλήθη από τους γιατρούς σε τραχειοστομία έτσι ώστε να οξυγονώνεται καλύτερα.

Στο πλευρό του 27χρονου βρίσκονται οι γονείς, τα αδέλφια, φίλοι και συγγενείς που δεν χάνουν την ελπίδα τους και ελπίζουν στο θαύμα που θα γυρίσει πίσω στην ζωή το παιδί τους.

Θυμίζουμε ότι προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 31χρονος εργαζόμενος σε κλαμπ του Βόλου, στον οποίο ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός 27χρονου, ο οποίος πήγε να χωρίσει τον 28χρονο φίλο του, με τον οποίο είχαν πριν, λογομαχία για ασήμαντη αφορμή.

Ο 31χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του 27χρονου και επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος του 28χρονου φίλου του, ενώ ο 29χρονος υπεύθυνος του καταστήματος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, της απαγόρευσης εξόδου στο εξωτερικό και παρουσίασής του μια φορά τον μήνα, στο Αστυνομικό Τμήμα κατοικίας του, μέχρι να γίνει η δίκη τους.

Πηγή: magnesianews.gr

 


σχετικα αρθρα