current views are: 4

29 Οκτωβρίου 2019
Δημοσίευση06:28

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αττική Οδό λόγω τροχαίου – Τραυματίστηκε παιδί

Σε ποιους άλλους δρόμους παρατηρούνται προβλήματα

Δημοσίευση 06:28’

Σε ποιους άλλους δρόμους παρατηρούνται προβλήματα

Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται στην κίνηση των οχημάτων στην Αττική Οδό, λίγο πριν από την έξοδο 8 που οδηγεί στην Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, ύστερα από σύγκρουση δύο αυτοκινήτων που σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ένα παιδάκι που επέβαινε στο ένα όχημα. Το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παίδων».  

Σύμφωνα με την Αττική Οδό, η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα, αφού οι δύο δεξιές έχουν κλείσει.

Αυτή την ώρα, στο ρεύμα προς Ελευσίνα και οι οδηγοί κινούνται σημειωτόν για περίπου 5 χλμ, από την έξοδο της Λεωφόρου Πεντέλης έως και την έξοδο για Πειραιά, Λαμία.

Ακινητοποιημένο όχημα στην Κηφισίας

Την ίδια ώρα, με δυσκολία πραγματοποιείται αυτή την ώρα η κίνηση των οχημάτων στη λεωφόρο Κηφισίας, στο ρεύμα προς Κηφισιά στο ύψος της Αγίας Φιλοθέης στη Φιλοθέη, λόγω ακινητοποίησης οχήματος.

Πού παρατηρούνται προβλήματα 

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Τροχαία αυξημένη κίνηση παρατηρείται στα εξής σημεία: Αθηνών – Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη – έξοδος) ύψος Νέας Φιλαδέλφειας, Λ. Κηφισού (από Αττική οδό έως ΚΤΕΛ – κάθοδος), Πέτρου Ράλλη από Θηβών έως Κηφισό προς Αθήνα, Μεσογείων από Κατεχάκη προς Αθήνα, Λ. Κηφισίας (άνοδος) από Πανόρμου έως Φιλοθέη, Λ. Κηφισίας (κάθοδος) από κόμβο Παραδείσου έως Υγεία, Βασ. Σοφίας (άνοδος), Βασ. Σοφίας (κάθοδος), Βασ. Κωνσταντίνου (άνοδος), Λ. Συγγρού (άνοδος) από Λαγουμιτζή, Λ. Ηλιουπόλεως, Λιμάνι Πειραιά, Περιφερειακή Καρέα προς Αθήνα.
 


σχετικα αρθρα