current views are: 4

12 Νοεμβρίου 2019
Δημοσίευση05:14

Κλείνουν ξανά οι δρόμοι για τον Κινέζο Πρόεδρο – Αλλαγές στον Προαστιακό

Νέος γύρος κυκλοφοριακών ρυθμίσεων λόγω της επίσκεψης του Σι Τζινπίνγκ

Δημοσίευση 05:14’

Νέος γύρος κυκλοφοριακών ρυθμίσεων λόγω της επίσκεψης του Σι Τζινπίνγκ

Στην Αθήνα βρίσκεται από την Κυριακή με τα της συζύγου του, ο Σι Τζινπίνγκ, ο οποίος τη Δευτέρα κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη και στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Στη συνέχεια γευμάτισε στην Ακρόπολη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον οποίον λίγο αργότερα επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Cosco στον Πειραιά, για να καταλήξει σε δείπνο με τον ΠτΔ.

Όλα αυτά υπό δρακόντεια μέτρα και με έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που προκάλεσαν κομφούζιο στους δρόμους της Αθήνας και την ταλαιπωρία των οδηγών, οι οποίοι θα ζήσουν κάτι ανάλογο σήμερα.

Σύμφωνα με την τροχαία, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις περιοχές Χίλτον, Συντάγματος και Ακροπόλεως και στη συνέχεια στο οδικό δίκτυο που οδηγεί στο διεθνή αερολιμένα Αθηνών.

Η αστυνομία καλεί τους οδηγούς να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα αναπτυχθούν για τη ρύθμιση-διαχείριση της κυκλοφορίας.

Μέχρι Κορωπί ο Προαστιακός

Όπως ενημερώνει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, λόγω της επίσκεψης του Προέδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και κατόπιν εντολής της ΕΛ.ΑΣ./Διεύθυνση Αστυνόμευσης του Αερολιμένα Αθηνών, υποχρεούται σε τροποποίηση των δρομολογίων της, στον

Προαστιακό Αθηνών – τμήμα Αεροδρομίου – ως εξής: Την Τρίτη, 12/11, μεταξύ των ωρών 11:45 & 12:15

Οι αμαξοστοιχίες 1214 (Πειραιάς – Αεροδρόμιο) & 2222 (Λιόσια -Αεροδρόμιο) τερματίζουν στο Κορωπί.
Οι αμαξοστοιχίες 1215 (Αεροδρόμιο – Πειραιάς) & 2227 (Αεροδρόμιο – Λιόσια) ξεκινούν από Κορωπί.


σχετικα αρθρα