current views are: 4

6 Δεκεμβρίου 2019
Δημοσίευση08:48

Ένοπλη ληστεία στο δημαρχείο Μενιδίου: Βρέθηκε το κλεμμένο ΙΧ των δραστών – Ο δήμαρχος περιγράφει στο «Εκτός Γραμμής» την εισβολή

Οι δράστες έφυγαν χωρίς να αποσπάσουν χρήματα 

Δημοσίευση 08:48’

Οι δράστες έφυγαν χωρίς να αποσπάσουν χρήματα 

Τρεις ήταν οι ένοπλοι δράστες που εισέβαλαν λίγο πριν από τις 9 το πρωί στο δημαρχείο Μενιδίου στην οδό Φιλαδελφείας 87, σκορπίζοντας τον πανικό στους υπαλλήλους.

Οι δράστες, που εισέβαλαν με καλάσνικοφ στο κτίριο, δεν κατάφεραν τελικά να αποσπάσουν χρήματα και διέφυγαν με κλεμμένο ΙΧ, το οποίο βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα σε κοντινή απόσταση.

Έτσι έγινε η απόπειρα ληστείας

Μιλώντας στν Alpha και την εκπομπή «Εκτός Γραμμής» με τον Τάκη Χατζή και τη Λίδα Μπόλα, ο δήμαρχος Μενιδίου Σπ. Βρεττός περιέγραψε λεπτό προς λεπτό την εισβολή των επίδοξων ληστών.

«Στις 9 παρά, δύο ένοπλοι άνδρες μπήκαν στο κτίριο, ανέβηκαν στον πρώτο όροφο στην οικονομική υπηρεσία, όπου μπήκαν και έσπασαν τα συρτάρια, ζητώντας λεφτά. Στη συνέχεια έφυγαν. Εγώ ήμουν στο γραφείο μου εκείνη την ώρα και αμέσως ειδοποίησα τον ταξίαρχο Δυτικής Αττικής. Έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αλλά οι δράστες είχαν φύγει», λέει χαρακτηριστικά ο κ. Βρεττός και προσθέτει:

«Φόραγαν κουκούλες, μιλούσαν καλά ελληνικά».

Παράλληλα, σύμφωνα με τον ίδιο, στον περιβάλλοντα χώρο του δημαρχείου υπάρχουν κάμερες ασφαλείας.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο τρίτος δράστης κατά τα 3 λεπτά που διήρκησε η εισβολή, βρισκόταν στην είσοδο του κτιρίου απαγορεύοντας την είσοδο και την έξοδο.

 

 

 


σχετικα αρθρα