current views are: 7

25 Νοεμβρίου 2018
Δημοσίευση18:40

Ξεσπά η Ερμιόνη Κατσίφα: «Ξανασκοτώνουν τον αδερφό μου» (Βίντεο)

Καταγγέλλει κλίμα τρομοκρατίας στους Βουλιαράτες 

Δημοσίευση 18:40’

Καταγγέλλει κλίμα τρομοκρατίας στους Βουλιαράτες 

Κλίμα τρομοκρατίας στην ελληνική μειονότητα στην Αλβανία καταγγέλλει η αδερφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Η Ερμιόνη Κατσίφα, αναφερόμενη στην πρόκληση από την αλβανική εισαγγελία που ζητάει εξηγήσεις από τον Δήμο Δρόπολης για την κάλυψη των εξόδων της κηδείας του αδελφού της, τονίζει μιλώντας στον ΑΝΤ1:

«Ξανασκοτώνουν τον αδερφό μου! Είναι ύβρις. Δηλαδή με τον νεκρό αδερφό μου να συνεχίζουν αυτό! Μέχρι και οι αρχαίοι Έλληνες θάβανε τους εχθρούς τους με τιμές, τους Πέρσες».

Στη συνέχεια η αδερφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα μιλώντας στον ΑΝΤ1 αναφέρεται στην κατάσταση που επικρατεί στο χωριό και στο κλίμα τρομοκρατίας που καλλιεργούν οι Αλβανοί έναντι στην ελληνική μειονότητα.

«Υπάρχει στο χωριό κλίμα τρομοκρατίας, φόβου και όλα αυτά υπάρχει και οι άνθρωποι φοβούνται πολύ. Οι γονείς μου είναι πολύ σοκαρισμένοι και φοβισμένοι με όλα αυτά. Είχαμε ακούσει και πυροβολισμούς απέναντι από το σπίτι, ένα βράδυ μετά την κηδεία. Υπάρχει ηλεκτροδότηση, διακοπή ρεύματος, δωδεκάωρες διακοπές ρεύματος. Είναι σαν να ζούμε μια εμπόλεμη κατάσταση με αυτή τη χώρα. Θέλουν Ευρώπη; Δεν το νομίζω! Θέλουν τη μεγάλη Αλβανία; Ίσως! Μάλλον! Γιατί εγώ αυτό βλέπω, ότι ίσως θέλουν πόλεμο», σημείωσε.


σχετικα αρθρα