current views are: 15

18 Δεκεμβρίου 2018
Δημοσίευση09:22

Ντέμης Βαλκάνος: Ο Έλληνας σωματοφύλακας της οικογένειας Καρντάσιαν αποκαλύπτει τις ιδιοτροπίες τους

O Ντέμης Βαλκάνος αποκάλυψε πως κατέληξε από την Ερέτρια σtο Λος Άντζελες

Δημοσίευση 09:22’

O Ντέμης Βαλκάνος αποκάλυψε πως κατέληξε από την Ερέτρια σtο Λος Άντζελες

Ο Έλληνας σωματοφύλακας της οικογένειας Καρντάσιαν, Ντέμης Βαλκάνος, μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day»  και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως κατέληξε από την Ερέτρια στο Λος Άντζελες, ενώ παράλληλα,  περιέγραψε και κάποιες από τις ιδιοτροπίες τους.

Όπως τόνισε ο ίδιος, μετακόμισε στο Λος Άντζελες πριν από 12 χρόνια, προκειμένου να ασχοληθεί με το σερφ, ωστόσο, τα τελευταία 5 με 6 χρόνια εργάζεται ως σωματοφύλακας των celebrities.

«Ήμουν μπροστά σε κορυφαίο καβγά που ευχόμουν να εξαφανιστώ, να υπάρχει πέτρα να κρυφτώ. Ήταν ο άνδρας της μίας από την Καρντάσιαν, αυτήν την είχε πιάσει μια άσχημη ημέρα, εκείνος είχε ακυρώσει όλα τα τουρ του εκείνη την ημέρα και τσακώθηκαν άσχημα. Στο δωμάτιο που ήταν το ζευγάρι έγινε χαμός. Εγώ φοβήθηκα απλώς μην κάνει κακό σε κάποιον» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο κούκλος σωματοφύλακας δεν δίστασε να αποκαλύψει και ποια από τις διάσημες αδερφές είναι κατά τη γνώμη του η πιο όμορφη, λέγοντας χαρακτηριστικά:  «Η πιο όμορφη πάντως από τις Καρντάσιαν είναι μακράν η Κένταλ Τζένερ, την οποία τα τελευταία χρόνια την έχει αναλάβει ο πλαστικός της Κιμ».


σχετικα αρθρα