current views are: 15

29 Ιουνίου 2017
Δημοσίευση15:33

Η Χιονάτη και ο Κυνηγός σε Α’ Τηλεοπτική προβολή – Πέμπτη 29.6.17

Η ΧΙΟΝΑΤΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΝΗΓΟΣ (SNOW WHITE AND THE HUNTSMAN) Περιπέτεια φαντασίας, την Πέμπτη 29 Ιουνίου στις 22:20 σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή από το Star. Στις πρεμιέρες λέμε Star..!

Δημοσίευση 15:33’

Η ΧΙΟΝΑΤΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΝΗΓΟΣ (SNOW WHITE AND THE HUNTSMAN) Περιπέτεια φαντασίας, την Πέμπτη 29 Ιουνίου στις 22:20 σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή από το Star. Στις πρεμιέρες λέμε Star..!

Πριν από δέκα χρόνια, η εκθαμβωτική Βασίλισσα Ραβένα σκότωσε το Βασιλιά την πρώτη νύχτα του γάμου τους. Τώρα χρειάζεται μια αγνή καρδιά για να καταφέρει να διατηρήσει την ομορφιά της αλλά και τη δύναμή της. Και η μοναδική που υπάρχει, φυλακισμένη στο κάστρο τόσα χρόνια, είναι η καρδιά της Χιονάτης, της κόρης του βασιλιά. Η Χιονάτη, όμως, καταφέρνει να δραπετεύσει και αναζητά καταφύγιο στο Σκοτεινό Δάσος, το οποίο είναι γεμάτο δηλητηριώδη φυτά και επικίνδυνα ζώα. Τότε η Βασίλισσα στέλνει στο κατόπι της τον μοναδικό άνθρωπο, που λέγεται ότι μπήκε στο Σκοτεινό Δάσος και επιβίωσε, τον Έρικ, έναν θλιμμένο κυνηγό. Η εντολή της σατανικής Ραβένα είναι μία: να βρει τη νεαρή κοπέλα και να της τη φέρει. Εκείνος, έχοντας προ πολλού εγκαταλείψει κάθε ελπίδα για ζωή, δέχεται. Όταν όμως βρίσκει τη λεία του, διστάζει. Θα σκοτώσει την όμορφη Χιονάτη; Ή θα την εκπαιδεύσει για να γίνει η καλύτερη πολεμίστρια, που έχει δει ποτέ το Βασίλειο; Και οι νάνοι πώς θα εμπλακούν στην ιστορία.

Μια νέα, αποδομημένη ανάγνωση – διασκευή του πασίγνωστου παραμυθιού των αδερφών Γκριμ, της Χιονάτης,σύμφωνα με την οποία, ο κυνηγός όχι μόνο αρνείται να υπακούσει στις εντολές εξόντωσης της Χιονάτης αλλά αναλαμβάνει και το ρόλο του προστάτη και μέντορά της ενώ, ταυτόχρονα, οι δυο τους προσπαθούν να ξεφύγουν από την κακιά μάγισσα, που τους καταδιώκει ανελέητα…

  • Η ταινία αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ρούπερτ Σάντερς.
  • Κατά τη διάρκεια των απαιτητικών γυρισμάτων, πολλοί από τους πρωταγωνιστές τραυματίστηκαν.
  • Η Σαρλίς Θερόν «έσκισε» έναν μυ του στομάχου ενώ γύριζε μια σκηνή, όπου έπρεπε να ουρλιάξει πολύ δυνατά.
  • Ο Κρις Χέμσγουόρθ απέκτησε ένα μαυρισμένο μάτι όταν η Κρίστεν Στιούαρτ τον γρονθοκόπησε κατά λάθος. Η σκηνή χρησιμοποιήθηκε στην ταινία.
  • Η Κρίστεν Στιούαρτ τραυμάτισε τον αντίχειρά της και το πόδι της κατά τη διάρκεια μιας σκηνής επίθεση με τους νάνους .
  • Η Σαρλίς Θερόν δήλωσε ότι το πιο δύσκολο πράγμα για εκείνη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ήταν όταν περπατούσε με το φόρεμα του γάμου της με τον βασιλιά Μάγκνου καθώς ο κορσές ήταν απίστευτα άβολος και ενοχλητικός.
  • Η Κρίστεν Στιούαρτ παραδέχθηκε ότι για τις ανάγκες της ταινίας έπρεπε να ξεπεράσει το φόβο των αλόγων, καθώς όταν ήταν 9 χρονών είχε υποστεί μια πτώση και ένα κάταγμα στον αγκώνα. Το άλογο, που χρησιμοποίησε στην ταινία, ήταν το ίδιο που είχε ο Ράσελ Κρόου στην ταινία «Robin Hood».
  • Τέσσερις μήνες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, η Κρίστεν Στιούαρτ έκανε εντατικά μαθήματα ιππασίας και πώς να χρησιμοποιεί τη βρετανική προφορά.
  • Πρόκειται για την τελευταία ταινία του Μπομπ Χόσκινς πριν ανακοινώσει την αποχώρηση του από την κινηματογραφική βιομηχανία. Δύο χρόνια μετά «έφυγε» από τη ζωή.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ρούπερτ Σάντερς

ΠΑΙΖΟΥΝ: Κρίστεν Στιούαρτ, Σαρλίζ Θερόν, Κρις Χέμσγουορθ, Ίαν ΜακΣέιν, Σαμ Κλάφλιν, Μπομπ Χόσκινς