current views are: 1

16 Ιουλίου 2019
Δημοσίευση09:07

Οι Mode Plagal με ελεύθερη είσοδο στο Φεστιβάλ Ρεματιάς

Το συγκρότημα με το ιδιαίτερο μουσικό ιδίωμα που συνδυάζει την ελληνική παραδοσιακή μουσική με την jazz, θα εμφανιστεί στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς του Χαλανδρίου την Τετάρτη 17 Ιουλίου

Δημοσίευση 09:07’
αρθρο-newpost

Το συγκρότημα με το ιδιαίτερο μουσικό ιδίωμα που συνδυάζει την ελληνική παραδοσιακή μουσική με την jazz, θα εμφανιστεί στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς του Χαλανδρίου την Τετάρτη 17 Ιουλίου

Το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2019 – Νύχτες Αλληλεγγύης παρουσιάζει τους Mode Plagal την Τετάρτη 17 Ιουλίου στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς. Οι πέντε δεξιοτέχνες μουσικοί που αποτελούν το ιστορικό σχήμα –οι Mode Plagal δραστηριοποιούνται από το ’90- θα ξεδιπλώσουν στη σκηνή το ιδιαίτερο μουσικό ιδίωμα που τους καθιέρωσε εδώ και πολλά χρόνια ως ένα από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα της world fusion jazz σκηνής, με αναφορές κατά κύριο λόγο στην ελληνική παραδοσιακή μουσική αλλά και σε βυζαντινούς ήχους, βαλκανικούς, αφρικάνικους, funky, groovy, rock, και blues ρυθμούς.

Οι Mode Plagal είναι:
Θοδωρής Ρέλλος (σαξόφωνο – φωνητικά)
Κλέων Αντωνίου (κιθάρα – φωνητικά)
Florian Mikuta (πλήκτρα)
Τάκης Κανέλλος (ντραμς)
Αντώνης Μαράτος (μπάσο)

Mode Plagal, Φεστιβάλ Ρεματιάς 2019, Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου, Τετάρτη 17 Ιουλίου, ώρα 21:00. Ελεύθερη είσοδος.

Προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα αναπήρων. Η πρόσβαση για άτομα με κινητικές βλάβες είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.