current views are: 10

1 Οκτωβρίου 2019
Δημοσίευση06:53

Ο «δεξιάρας» not Παπαδάκης και οι… παραπονιάρηδες του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Μάκης Βορίδης «έδειξε» τον παρουσιαστή ως αντι – παράδειγμα για τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης όσον αφορά στη Nova

Δημοσίευση 06:53’

Ο Μάκης Βορίδης «έδειξε» τον παρουσιαστή ως αντι – παράδειγμα για τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης όσον αφορά στη Nova

Συζήτηση στη Βουλή πραγματοποιήθηκε για την πρόθεση εξαγοράς της δορυφορικής τηλεόρασης Nova, από την εταιρία Alter Ego, του Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητά από την πλειοψηφία να παρέμβει στις αρμόδιες Αρχές προκειμένου να σταματήσει.

Η κυβέρνηση ξεκαθάρισε δια του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργό, Στέλιο Πέτσα, πως δεν μπορεί να παρέμβει στις Ανεξάρτητες Αρχές, των οποίων το έργο σέβεται.

Ο Μάκης Βορίδης θέλησε να απαντήσει για το συγκεκριμένο θέμα στη ραδιοφωνική εκπομπή του Alpha 98,9, «Ραντάρ» και τους Τάκη Χατζή και Δήμο Βερύκιο, δίνοντας συγκεκριμένα παραδείγματα εκπομπών και παρουσιαστών, για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την προηγούμενη κυβέρνηση.

«Παραπονιέται ο ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν τον στηρίζουν τα κανάλια. Ο Παπαδάκης για παράδειγμα τι είναι; Δεξιάρα; Ο Παπαδάκης ο Γιώργος είναι δεξιός;», ρώτησε ο υπουργός με τον Τάκη Χατζή να του απαντά:

«Τίποτα δεν είναι, τη δουλειά του κάνει.», με τον Βορίδη να συνεχίζει:

«Όχι τίποτα δεν είναι. Προφανώς και έχει και κατεύθυνση, προφανώς και έχει και ταυτότητα και καλά κάνει ο άνθρωπος, εμείς δεν είπαμε ποτέ τίποτα γι αυτό».

Ο Τάκης Χατζής του απάντησε λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ο Γιώργος Παπαδάκης δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ, μην τρελαθούμε» και ο υπουργός τόνισε:

«Όταν μας έλουζαν επί Σαμαρά όλα τα κανάλια, όλες οι εκπομπές παραπονεθήκαμε ποτέ γιατί κάνουν κριτική οι δημοσιογράφοι; Μπήκαμε εμείς στη λογική γιατί ο Βερύκιος λέει το άλφα και ο Αυτιάς λέει το βήτα;», με τον Δήμο Βερύκιο να του λέει:

«Καλά εσύ ως έξυπνος δεν θα το έκανες, αλλά υπάρχουν άλλοι οι οποίοι είναι… Κι εσύ ασφυκτιάς μέσα στον χώρο σου».

Ο Μάκης Βορίδης κατέληξε: «Η ΕΡΤ δεν είναι ιδιωτικό κανάλι είναι δημόσιο και πρέπει να γίνει ένα πολυφωνικό μαγαζί».

 


σχετικα αρθρα