current views are: 1

5 Σεπτεμβρίου 2019
Δημοσίευση06:08

Ζαχαριάδης στο «Ραντάρ»:  Η σημερινή κυβέρνηση είναι η πιο τυχερή των τελευταίων δέκα ετών

«Υπάρχουν κάποιοι που αντιλαμβανόμαστε τις μεταρρυθμίσεις με κοινωνικό πρόσημο και κάποιοι με την κοινωνική κατεδάφιση»

Δημοσίευση 06:08’
αρθρο-newpost

«Υπάρχουν κάποιοι που αντιλαμβανόμαστε τις μεταρρυθμίσεις με κοινωνικό πρόσημο και κάποιοι με την κοινωνική κατεδάφιση»

Ως την «πιο τυχερή κυβέρνηση των τελευταίων δέκα ετών», χαρακτήρισε την κυβέρνηση Μητσοτάκη ο Κώστας Ζαχαριάδης, με την αιτιολογία ότι δεν βρήκε «καμένη γη». 

Μιλώντας στην εκπομπή «Ραντάρ» στον Alpha 989, με τον Τάκη Χατζή και τον Δήμο Βερύκιο, ο βουλευτής σχολίασε τις δηλώσεις της Κριστίν Λαγκάρντ αναφορικά με τους στόχους των πρωτογενών πλεονασμάτων, ασκώντας κριτική κατά του Κυριάκυο Μητσοτάκη: «Άλλα έλεγε, άλλα κάνει. Δεν εκμεταλλεύεται την προσπάθεια του ελληνικού λαού και τα πραγματικά αποτελέσματα στου 2017, του 2018 και του 2019 για να χαμηλώσει τα πλεονάσματα», ενώ σχολιάζοντας τα περί «μεταρρυθμίσεων», είπε: «Υπάρχουν κάποιοι που αντιλαμβανόμαστε τις μεταρρυθμίσεις με κοινωνικό πρόσημο και κάποιοι με την κοινωνική κατεδάφιση».

«Εμείς θα κάνουμε αντιπολίτευση που αν έρχονται νομοσχέδια με ελαφρύνσεις, όπως του ΕΝΦΙΑ, θα τα ψηφίζουμε. Είμαστε σοβαρή αντιπολίτευση. Δεν γίνεται να παρουσιάζουν μια χώρα στο όριο της καταστροφής», πρόσθεσε.

Αναφορικά με το προσφυγικό, ο βουλευτής του ΣΥΡΖΙΑ εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης, λέγοντας: «Όταν η ΝΔ ήταν αντιπολίτευση έλεγε ότι η χώρα ήταν σουρωτήρι. Ήταν τυχοδιωκτικό αυτό που έλεγε τότε. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει τώρα η κυβέρνηση δείχνει πόσο ανεύθυνη αντιπολίτευση έκανε  επί Τσίπρα».

«Ο Ερντογάν χρησιμοποιεί τους ανθρώπους ως διαπραγματευτικό όπλο και είναι απάνθρωπη τακτική αυτή», υπογράμμισε.


σχετικα αρθρα