current views are: 4

8 Δεκεμβρίου 2018
Δημοσίευση06:29

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια – Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Δημοσίευση 06:29’
ζωδια-προβλεψεις

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη και  θα σε βοηθήσει να κάνεις εντύπωση στους ανθρώπους με τους οποίους θα συναναστραφείς. Αφορμή για αυτό  θα δώσουν οι ιδέες σου και οι απόψεις σου, οι οποίες θα στρέψουν το ενδιαφέρον των άλλων επάνω σου και θα «ανοίξουν» εποικοδομητικές συζητήσεις αλλά και διαφωνίες! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και σου δείχνει πως θα χρειαστεί να ασχοληθείς με κάποιο επαγγελματικό σου ζήτημα το οποίο σε περιμένει. Προσπάθησε να το δεις με την πρέπουσα προσοχή και να μην βιαστείς να το τελειώσεις αν δεν θέλεις να κάνεις παρορμητικές ενέργειες, οι οποίες θα είναι λάθος.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου ιδιαίτερα κατά το πρώτο μισό της, για αυτό μην τον/ην αφήσεις εκτός του ημερήσιου προγράμματος σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα  σου τραβήξει το ενδιαφέρον με αφορμή μία ανατρεπτική συζήτηση που θα προηγηθεί μεταξύ σας.

Ταύρος

Σήμερα είναι άλλη μία ημέρα που τα οικονομικά σου ζητήματα θα σε κρατήσουν αρκετά απασχολημένο/η, ιδιαίτερα αν έχεις εκκρεμότητες που σχετίζονται με τράπεζες και δημόσιους φορείς.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σου δημιουργεί την επιτακτική ανάγκη να τακτοποιήσεις  οτιδήποτε σχετίζεται με αυτά. Το μεσημέρι θα περάσει στον Αιγόκερω ένα ζώδιο που σου ταιριάζει ιδιαίτερα και θα συνειδητοποιήσεις πως η διάθεσή σου θα αρχίσει να ανεβαίνει επικίνδυνα! Η επαφή με τους ανθρώπους που ξέρεις πως περνάς καλά θα είναι πολύ βοηθητική για τη διάθεσή σου, για αυτό επεδίωξε τη. Επίσης δεν αποκλείεται να έχεις κάποιο νέο από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που ζει στο εξωτερικό  και θα σε χαροποιήσει πολύ.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να πάρεις το ταίρι σου και να κάνεις μία εκδρομή ή έστω μία βόλτα στα αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς είναι σίγουρο πως  θα περάσεις πολύ καλά. Αν είσαι ελεύθερος/η η συζήτηση θα σε φέρει κοντά με κάποιον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει για αυτό βρες τρόπο να την ξεκινήσεις.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη και εξακολουθεί να φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι πιθανόν να έχει υπάρξει μία διαφωνία ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιο συνεργάτη σου ή να δημιουργήθηκε τις προηγούμενες ημέρες μία αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου. Προσπάθησε να τη λύσεις άμεσα καθώς σήμερα θα είναι πιο εύκολο να ακούσεις και την άλλη πλευρά. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει εσωστρέφεια καθώς η έντονη κινητικότητα των προηγούμενων ημερών σε έχει κουράσει.  Βρες χρόνο για τον εαυτό σου και αφιέρωσε τον στην ξεκούραση σου, χωρίς να πέσεις στην παγίδα να αρχίσεις να ανασύρεις μνήμες από ζητήματα του παρελθόντος.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι όμως είναι πως θα χρειαστεί να σκεφτείς και τη δική του/ης θέση πριν πάρεις αποφάσεις και για τους δυο σας. Αν είσαι ελεύθερος/η τα έντονα συναισθήματα  θα κάνουν την εμφάνισή τους και είναι πιθανόν να σε αποσυντονίσουν για αυτό πρόσεξε τις αποφάσεις σου.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη και δείχνει πως για λίγο ακόμα θα σε ταλαιπωρήσουν δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας, στις οποίες πρέπει να δείξεις την απαραίτητη προσοχή. Το μεσημέρι θα συνειδητοποιήσεις πως έχεις καταφέρει να φέρεις εις πέρας το μεγαλύτερο όγκο των εργασιών σου και αυτό θα είναι ιδιαίτερα ανακουφιστικό για εσένα.  Το πέρασμα της Σελήνη στον Αιγόκερω υποδηλώνει πως είναι μία πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τους συνεργάτες σου, τον/τη σύντροφό σου και τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Άκουσε τις επιθυμίες τους, τις ανάγκες τους και τα παράπονά τους καθώς θα αποτελέσουν ένα χρήσιμο οδηγό για τις σχέσεις σας.

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα είναι εύκολο  όχι μόνο να αφουγκραστείς τις επιθυμίες του/ης συντρόφου σου αλλά και να ταυτιστείς μαζί του/ης, δημιουργώντας μία καλή ατμόσφαιρα ανάμεσα σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε βάλει στη διαδικασία να κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια μαζί της!

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη υποδηλώνοντας πως το πρωί θα ξεκινήσει με ιδιαίτερη χαρά, όρεξη και ζωντάνια για εσένα. Ο/η σύντροφός σου ή οι φίλοι σου θα έχουν  ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την καλή σου διάθεση για αυτό και εσύ πρέπει να τους το αναγνωρίσεις! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα ώστε να κάνουν την εμφάνισή τους δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Σίγουρα το διάλειμμα των προηγούμενων ημερών έχει φτάσει στο τέλος του και ήρθε η ώρα να ασχοληθείς με τα πρέπει. Σκέψου πως έχεις καταφέρει να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και επέστρεψε δριμύτερος/η στη δουλειά!

Σήμερα  προτίμησε να ξεκινήσεις την ημέρα σου παρέα με τον/τη σύντροφό σου καθώς η επαφή μαζί του/ης -ακόμα και αν χρειαστεί να αναλάβετε από κοινού κάποιες δουλειές και υποχρεώσεις- θα σου φτιάξει τη διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με πολύ καλή διάθεση μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον!

Παρθένος

Προτεραιότητα για εσένα σήμερα θα έχουν οι δουλειές που απορρέουν από το σπίτι σου και υποχρεώσεις των δικών σου ανθρώπων καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη τις φέρνει στο προσκήνιο. Καλό θα ήταν να  προσπαθήσεις να τελειώνεις με αυτές μέχρι το μεσημέρι καθώς μετά το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερου θα σε «αποσυντονίσει»! Είναι πιθανόν να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τρόπους για να περάσεις καλά παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους για αυτό και δεν αποκλείεται να κανονίσεις μία συγκέντρωση παρέα με φίλους σου ή μία μεγάλη έξοδο! Για να γίνουν αυτά θα πρέπει να έχεις τελειώσει με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου, για αυτό  όσο νωρίτερα ασχοληθείς μαζί τους τόσο πιο εύκολο θα είναι να παραμείνεις συγκεντρωμένος/η σε αυτές.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου ιδιαίτερα από το μεσημέρι και έπειτα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Αιγόκερω  θα ενισχύσει την ερωτική σου διάθεση! Αν είσαι ελεύθερος/η ένα φλερτ από κάποιον/α που δεν περιμένεις θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

Ζυγός

Σήμερα το πρωί θα σε απασχολήσουν περισσότερο ζητήματα που σχετίζονται με τους γύρω σου παρά με εσένα, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη θα φέρει πολλές πληροφορίες από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Τα νέα θα είναι αρκετά και εσύ θα πρέπει να μην αναλωθείς μόνο σε αυτά και να ξεχάσεις τις δουλειές που έχεις να κάνεις! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και είναι μία καλή ευκαιρία για να ασχοληθείς με το σπίτι σου, την οικογένεια σου και τις δουλειές που απορρέουν από αυτό. Αν δεν θέλεις να κλειστείς σπίτι, μία καλή ιδέα είναι να ετοιμάσεις κάτι απλό και να καλέσεις αγαπημένους σου ανθρώπους για να περάσετε μαζί τον ελεύθερο σας χρόνο βλέποντας μία ταινία!

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα περάσεις καλύτερα στο σπίτι παρά έξω για αυτό προτίμησε να ετοιμάσεις κάτι για εσένα και τον/τη σύντροφό σου εντός οικίας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με πολύ καλές προϋποθέσεις καθώς είναι πιθανόν να έρθει «συστημένη» μέσω ενός ανθρώπου του περιβάλλοντός σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη και θα σου χαρίσει οργανωτικές ικανότητες τις οποίες μπορείς να εκμεταλλευτείς, προκειμένου να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις καθημερινότητας και εκκρεμότητες που σχετίζονται με τράπεζες. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και η διάθεσή σου θα αλλάξει άρδην, καθώς θα νιώσεις την ανάγκη να συναναστραφείς με αγαπημένους σου ανθρώπους και να περάσεις χρόνο μαζί τους συζητώντας περί ανέμων και υδάτων!  Οι επισκέψεις σε συγγενικά σου πρόσωπα ευνοούνται πολύ καθώς επίσης και οι επισκέψεις σε γνωστούς ακόμα και σε γείτονες! Οτιδήποτε και αν κάνεις η επαφή σου με κόσμο θα είναι πολύ βοηθητική για τη διάθεσή σου.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να επιλέξετε να την περάσετε παρέα με αγαπημένους σας ανθρώπους. Αν είσαι ελεύθερος/η η επικοινωνιακή σου διάθεση θα βοηθήσει να εξελιχθεί η σχέση με κάποιον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει.

Τοξότης

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου υποδηλώνοντας πως είναι μία ευκαιρία για να κάνεις την καλύτερη εντύπωση στους ανθρώπους που θα επιλέξεις. Εκμεταλλεύσου τη λάμψη και την ενέργεια που θα έχεις για να συναναστραφείς με ανθρώπους από τους οποίους ξέρεις πως μπορείς να βγεις κερδισμένος/η είτε σε προσωπικό  είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και η προσοχή σου θα στραφεί σε κάποια υποχρέωση οικονομικής φύσεως που έχεις, όπως ένας λογαριασμός.  Πάρε  χαρτί, μολύβι και ένα κομπιουτεράκι και κάνε τους υπολογισμούς σου μιας και θα είσαι πολύ καλός/η στην οργάνωση σήμερα!

Σήμερα είναι πιθανόν να επιλέξεις να επενδύσεις σε εσένα παρά στον/τη σύντροφό σου με αποτέλεσμα να τον/ην παραμελήσεις και εκείνος/η να ξεκινήσει να κάνει σενάρια! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με αφορμή μία συζήτηση για οικονομικά ζητήματα!

Αιγόκερως

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Τοξότη υποδηλώνοντας πως η ημέρα σου θα ξεκινήσει χωρίς όρεξη να κάνεις οτιδήποτε! Όσο περνούν οι ώρες η ενέργεια σου θα ξεκινήσει να ανεβαίνει καθώς το μεσημέρι η Σελήνη που θα περάσει στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως θα σε βάλει στην ενεργό δράση. Το απόγευμα είναι πιθανόν να έχεις κάποιο ραντεβού με έναν στενό σου συνεργάτη ακόμα και με τον/τη σύντροφό σου, προκειμένου να συζητήσετε κάποια σημαντικά ζητήματα που σας απασχολούν. Αυτό θα είναι υπέρ σου καθώς σήμερα οι διαπραγματευτικές σου ικανότητες θα είναι άριστες! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην παρασυρθείς στην ανάγκη να υπερ-προβάλλεις τις ικανότητές σου και αυτά που έχεις κάνει εσύ, με αποτέλεσμα να φανεί εγωκεντρικός/η στους άλλους.

Σήμερα είναι μία ημέρα πολύ καλή για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να καταστείλεις την ανάγκη που θα έχεις να ασχολείσαι μόνο με τα ζητήματα που σε απασχολούν, χωρίς να δίνεις σε εκείνον/η την πρέπουσα σημασία! Αν είσαι ελεύθερος/η  θα βρεις τρόπο να προσεγγίσεις κάποιον/α που σου αρέσει και έχεις γνωρίσει πρόσφατα.

Υδροχόος

Το πρωί είναι πιθανόν να έχεις κάποιο τηλέφωνο από ένα φίλο σου ο οποίος θα θελήσει τη συμβουλή σου για ένα θέμα που τον απασχολεί ή ένας συνάδελφός σου θα σου ζητήσει τη γνώμη σου για ένα προσωπικό του ζήτημα. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη και  θα σε κάνει ιδιαίτερα «διάσημο/η» στους ανθρώπους γύρω σου για τις συμβουλές που δίνεις! Το μεσημέρι το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερου υποδηλώνει πως μπορεί να επηρεαστείς λίγο παραπάνω από ότι θα έπρεπε, με αφορμή ένα ζήτημα το οποίο δεν έχει άμεση σχέση με εσένα. Προσπάθησε να κρατήσεις τις κατάλληλες αποστάσεις και να μην οικειοποιηθείς θέματα τρίτων καθώς αν το κάνεις δεν θα μπορείς να δώσεις σωστές συμβουλές.

Σήμερα  η συμβολή σου σε ένα θέμα που απασχολεί τον/τη σύντροφό σου θα βοηθήσει και εκείνον/η να το λύσει αλλά και εσένα να νιώσεις πως έκανες μία πολύ καλή πράξη! Αν είσαι ελεύθερος/η  κάποιος/α θα βρει τρόπο να έρθει κοντά σου μέσω ενός κοινού σας φίλου.

Ιχθύες

Σήμερα από το πρωί θα κάνουν την εμφάνιση τους κάποια επαγγελματικά ζητήματα ή κάποιες υποχρεώσεις που απορρέουν από τη δουλειά σου, τις οποίες δεν θα γίνει να τις προσπεράσεις! Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη και φροντίζει να τα κρατά στο προσκήνιο! Το μεσημέρι θα περάσει στον Αιγόκερω και δείχνει πώς θα έρθουν καλύτερες στιγμές για εσένα και θα μπορέσεις επιτέλους να χαλαρώσεις. Μία  βόλτα με κάποιο φίλο σου ή μία έξοδος για φαγητό με τους συναδέλφους σου μετά τη δουλειά θα συμβάλλει πολύ στη διάθεσή σου και θα  σε βοηθήσει να  σταματήσεις να σκέφτεσαι τα επαγγελματικά ζητήματα! Κάνε ένα διάλειμμα καθώς το έχεις ανάγκη!

Σήμερα  το δεύτερο μισό της ημέρας θα είναι πολύ καλύτερο όσον αφορά τη διάθεσή σου, για αυτό επίλεξε το απόγευμα για να αφιερώσεις χρόνο και προσοχή στον/τη σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μία  νέα γνωριμία θα σου υπενθυμίσει πως έχεις παραμελήσει την προσωπική σου ζωή! 

Πηγή: Ημερήσιες προβλέψεις από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr