25.7.14

14χρονη διέρρηξε τρία σπίτια στην Καβάλα!

Στα 14 της χρόνια πρόλαβε κιόλας να έχει συλληφθεί δυο φορές για διαρρήξεις, μια ανήλικη Ελληνίδα από την Καβάλα! Μάλιστα, είχε ξεκινήσει την δράση της σε πολύ μικρότερη ηλικία και τώρα αποκαλύφθηκαν νέα περιστατικά, που χρονολογούνται από τον περασμένο Οκτώβριο!

Μετά από έρευνες που έκαναν οι άνδρες της τοπικής Ασφάλειας, η πιτσιρίκα ταυτοποιήθηκε ως δράστιδα τριών ακόμη διαρρήξεων σε σπίτια της πόλης, που είχαν γίνει στις 31 Οκτωβρίου 2013 και στις 4 Φεβρουαρίου και 31 Μαΐου φέτος. Η λεία της μικρής «μπουκαδόρισσας» ήταν διάφορα χρυσαφικά, κοσμήματα, μια χρυσή λίρα Αγγλίας και δυο ρολόγια, τα οποία δεν αποκάλυψε πού τα πούλησε. Σε βάρος της 14χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.

Μια συμμορία τριών αλλοδαπών πιτσιρικάδων κρυβόταν πίσω από τρεις διαρρήξεις σχολείων στην Κέρκυρα, με τελευταία αυτή που έγινε την περασμένη Τρίτη και οδήγησε στη σύλληψη ενός 13χρονου και δυο 15χρονων. Οι δράστες ομολόγησαν άλλες δυο διαρρήξεις σχολικών συγκροτημάτων που είχαν κάνει την περασμένη Δευτέρα και στις 23 Φεβρουαρίου με λεία χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και έναν υπολογιστή, τον οποίο πούλησαν σε έναν 20χρονο αλλοδαπό ο οποίος συνελήφθη. 

Στις κατοικίες των ανηλίκων κατασχέθηκαν και τα υπόλοιπα κλοπιμαία, μια φωτογραφική μηχανή και ηχεία, καθώς και άλλα αντικείμενα που ερευνάται αν προέρχονται από κλοπές. Μαζί με τους τρεις δράστες που κατηγορούνται για κλοπές κατά συναυτουργία, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας οι γονείς τους ηλικίας 37 ως 48 χρόνων στους οποίους ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας τους και ο 20χρονος που κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντος εγκλήματος.

protothema.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου