22.7.14

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - Κόμπρες προστατεύουν μωρό - Αν δεν το πιστεύετε δείτε το βίντεο

Για πρώτη δόθηκε στην δημοσιότητα και έγινε viral τον Οκτώβριο του 2013. Πρόκειται για ένα βίντεο στο YouTube που παρουσιάζει ένα μωρό μόλις λίγων μηνών και τέσσερις κόμπρες που δείχνουν να στέκουν ακοίμητοι φρουροί στο πλάι του. 

Τώρα το βίντεο έκανε πάλι την εμφάνισή του στο διαδίκτυο, έγινε ξανά viral, αλλά, παράλληλα, εγείρονται και εύλογα ερωτήματα για την γνησιότητα του βίντεο.


Κάποια στιγμή το μωρό φαίνεται να αρπάζει με το χεράκι του την μια από τις κόμπρες και το φίδι δεν αντιδρά καθόλου, πόσο αληθινό θα μπορούσε να είναι κάτι τέτοιο; Μερικοί άνθρωποι βλέποντας το βίντεο στο Youtube σχολιάζουν ότι πρόκειται για φίδια στην Ινδία η σε κάποια χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας, εκεί όπου συνήθως ζουν κόμπρες που τις έχουν στην κατοχή τους γητευτές φιδιών.


Συνήθως, οι γητευτές φιδιών υποβάλουν τα φίδια σε μια τραγική δοκιμασία, τους βγάζουν τα δόντια, τους ράβουν το στόμα και τα χρησιμοποιούν σε διάφορα σόου, εννοείται ότι σύντομα τα φίδια πεθαίνουν.


Πάντως, τα μέσα ενημέρωσης δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο βίντεο που φέρει τον τίτλο «Four Cobra Snakes Protecting Sleeping Baby», (Τέσσερις κόμπρες προστατεύουν μωρό που κοιμάται), αλλά δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα η χώρα προέλευσής του.

protothema.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου