1.10.14

ΚΑΛΑΜΑΤΑ : Στάση εργασίας στη «Διάπλαση Κέντρο Αποκατάστασης ΑΕ»

Τη διοίκηση της επιχείρησης «Διάπλαση Κέντρο Αποκατάστασης ΑΕ» καταγγέλλει το Συνδικάτο Υπαλλήλων στον Ιδιωτικό Τομέα Μεσσηνίας, καθώς μπροστά στη στάση εργασίας που έχει κηρυχτεί για σήμερα Τετάρτη 1η Οκτώβρη, επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους.
Όπως καταγγέλλει το Συνδικάτο:
«Η εν λόγω εταιρεία, αντί να ικανοποιήσει την απαίτηση των εργαζομένων για καταβολή των δεδουλευμένων, των υπερωριών, και θορυβούμενη από τη μεγάλη ανταπόκριση της στάσης εργασίας που έχει εξαγγείλει το Συνδικάτο για την Τετάρτη 1η Οκτώβρη, επιστράτευσε καλοθελητές προϊσταμένους τμημάτων, και μάζεψαν όλους τους εργαζόμενους, και τους ζήτησαν να υπογράψουν κείμενο που να δηλώνει διαφωνία με τη στάση εργασίας. Δηλώσεις μετανοίας λοιπόν εν έτει 2014. Το συνδικάτο δεν λαμβάνει υπόψη τις υπογραφές, που κατά πάσα πιθανότητα έγιναν κάτω από την πίεση και τον εκφοβισμό.
Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι με αυτόν τον τρόπο θα σπάσουν την ενότητα της εργατικής τάξης, που οικοδομείται με τη συμβολή του Συνδικάτου και της σωματειακής επιτροπής στο συγκεκριμένο εργασιακό χώρο».
Το Συνδικάτο Υπαλλήλων στον Ιδιωτικό Τομέα Μεσσηνίας καλεί τους εργαζόμενους να πεισμώσουν και να μην τρομοκρατηθούν.
«Συνεχίζουμε πιο μαζικά, πιο δυνατά, με πρώτο στόχο να καταβληθούν άμεσα όλα τα δεδουλευμένα, και να σταματήσουν οι απολύσεις των εργαζομένων. Τα αιτήματά μας είναι δίκαια και απορρέουν από τις συμβατικές υποχρεώσεις της εργοδοσίας». 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου