28.11.14

ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!

Μεγάλο αναμένεται να είναι το καιρικό ενδιαφέρον την ερχόμενη εβδομάδα και κυρίως από τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου και μετά σύμφωνα με τις προβλέψεις του Greek-Weather.Org, με πολλές βροχές, νέα αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και νέες χιονοπτώσεις σε ιδιαίτερα χαμηλά υψόμετρα της βόρειας και κεντρικής χώρας.

Πιο αναλυτικά, ο μήνας θα μπει στις 3 πρώτες ημέρες, με πολλές βροχές και καταιγίδες, καθώς και νότιους ανέμους και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Κάτι τέτοιο ωστόσο, θα αποτελέσει παρελθόν από τις 4-5 Δεκεμβρίου και μετά, καθώς οι άνεμοι θα στραφούν από βόρειες διευθύνσεις, ρίχνοντας αισθητά τη θερμοκρασίας ιδιαίτερα στη βόρεια Ελλάδα, ενώ χιόνια θα πέσουν ακόμα και σε ορισμένα πεδινά τμήματα της βορειοδυτικής κυρίως χώρας.

Βροχές και ισχυρές καταιγίδες θα επιμείνουν να πέφτουν στην υπόλοιπη Ελλάδα, ενώ πυκνά θα είναι τα χιόνια και σε όλα τα ορεινά τμήματα της κεντρικής χώρας. Γενικότερα, οι πρώτες 10 περίπου μέρες του Δεκεμβρίου, θα κυλήσουν με μουντό καιρό, συννεφιά, βροχές, χιονοπτώσεις και σκαμπανεβάσματα στη θερμοκρασία.

Κάτι άκρως χειμωνιάτικο, διαφαίνεται από τις 7-8 Δεκεμβρίου και μετά, ωστόσο έχουμε ακόμα μέρες μέχρι να φτάσουμε σε εκείνο το διάστημα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Greek-Weather.Org.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου