20.12.14

ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΝΤΟΥΒΛΗ - Αλλαξε όνομα και μένει μόνιμα στο Μεξικό !

Η υποψηφιότητα για... "Όσκαρ σκληρού πορνό" ταινίας του Δημήτρη Σειρηνάκη με πρωταγωνίστρια την Μαριάννα Ντούβλη, επανέφερε στη δημοσιότητα την πρώην πορνοστάρ.

Η αλήθεια είναι ότι είχαμε πολύ καιρό να μάθουμε νέα για το αντίπαλο δέος της Τζούλιας Αλεξανδράτου, στη βιομηχανία του πορνό, αφού η Ντούβλη έχει εξαφανιστεί τα τελευταία χρόνια! Η γυναίκα που τα προηγούμενα χρόνια πρωταγωνιστούσε με τα καμώματα της στις γκόσιπ εκπομπές, έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, που τόσο λάτρευε.

Τώρα και με αφορμή την υποψηφιότητα της ταινίας της για... Όσκαρ σκληρού πορνό, μαθαίνουμε από καθημερινή εφημερίδα ότι η Ντούβλη έχει φύγει από την Ελλάδα και ζει πλέον μόνιμα στο Μεξικό!!! Η Ντούβλη φαίνεται ότι έχει γυρίσει σελίδα και ζει μία νέα ζωή στην πόλη Μοντερέι, στο πλευρό του νέου της πολυεκατομμυριούχου συντρόφου!

Και αυτή δεν είναι η μόνη πληροφορία που μαθαίνουμε. Η πρώην πορνοστάρ έχει αλλάξει και το επίθετο της και πλέον δε λέγεται Ντούβλη (που ήταν του πρώην συζύγου της), αλλά... Αθανασίου, που είναι και το πατρικό της. Άλλωστε, όπως θυμόμαστε, είχε μεγάλη κόντρα με τον πρώην σύζυγο της, ο οποίος της ζητούσε να αλλάξει το επίθετο, όμως, εκείνη επέμενε να φέρει το Ντούβλη, αφού όπως έλεγε με αυτό έκανε τη.... λαμπρή καριέρα της. Όσο για το παιδί που είχε αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο, δεν την ακολούθησε στο Μεξικό, αλλά ζει με τους γονείς της στην Ελλάδα, αλλά εκτός Αθηνών.


 womenonly

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου