Από ανθρώπινα ... δράματα, τίποτε άλλο. Έχουν γίνει ένα πλέον με την καθημερινότητα. Στον αγώνα για την ανακούφιση συμπολιτών μας επιδίδονται καθημερινά όλο και περισσότερες ομάδες πολιτών, οργανώσεις και σύλλογοι.
Η "Give" προσφέρει απλόχερα χέρι βοήθειας σε δεκάδες συνανθρώπους μας που "χτυπήθηκαν" περισσότερο από την κρίση.
Σε μία από τις τελευταίες αναρτήσεις στα social media, Ηρακλειώτης ζητά βοήθεια - επί της ουσίας- ο άνθρωπος αυτός που είναι πατέρας τριών παιδιών ζητά μία εργασία καθώς ως διανομέας φυλλαδίων δεν βγαίνει... Και καταλήγει λέγοντας - και συγκλονίζει: "εχω φτασει στο σημειο να δινω κ το νεφρο μου κ μιλαω κυριολεκτικα.."
Και αναφέρει με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο στο facebook:
"Θελω καταρχην να πω ενα μεγαλο ευχαριστω για την δουλεια που κανετε εδω ειναι ευχης εργο που υπαρχει αυτη εδω η ομαδα κ κανει οτι μπορει..εχω 3 παιδια κ ειμαι  ανεργος...μοιραζω φυλαδια αυτο βρηκα αυτο κανω τουλαχιστον να μην μενουν απο γαλα κ να περνουν 1 σαντοιτς τα παιδια στο σχολειο..εχω τελειωσει τεχνικη σχολη μηχανικοσ αυτοκινητων...δουλεψα εκει 10 χρονια ελαιοχρωματιστης αλλα 10 διανομεας φαγητου κ στην speedex πριν 3 χρονια περιπου κ για 2 χρονια στο συνεργειο καθαρισμου του πεπαγνι..ζηταω δουλεια οτιδηποτε απο οτι ειδατε για μενα η δουλεια δεν ειναι ντροπη απλα θελω κατι ποιο σιγουρο απο τα φυλαδια..αυτην την βδομαδα δεν δουλεψα με αποτελεσμα να μην μπορω να παρω ουτε τα βασικα το γαλα τους κ το κολατσιο τους...δεν ζητιανευω αυτο θελω να γινει κατανοητο...κ εχουμε αναγκη απο ενα διοροφω κρεβατι για τα παιδια γιατι τα αγορια μου κοιμουνται μαζι σε μονο κρεβατι.τα παιδια μου ειναι ο μεγαλοσ κυριακοσ 8 χρονων,ο μεσαιος το γογουλακι μου 7 κ τελος η μικρη μου ειναι 5κ μισο..συγνωμη αν σας κουρασα κ ελπιζω σε οποια βοηθεια με αυτην τις δουλειασς να με χαροποιει ι διαιτερα..κ οποπιοσ μπορεσει να προσφερει τα γαλατα κ το κολατσιο των παιδιων 8α του ειμαι υποχρεως εχω φτασει στο σημειο να δινω κ το νεφρο μου κ μιλαω κυριολεκτικα..ενασς απελπισμενως πατερας".