1.2.15

Πλημμύρισε ο Σπερχειός ποταμός - Εκλεισαν δρόμοι και διακόπηκαν δρομολόγια τρένων

 ΕΠΕΣΕ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ !

Πλημμύρισε ο ποταμός Σπερχειός στην κοιλάδα της Λαμίαςε με αποτέλεσμα να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα, όχι μόνο στις καλλιέργειες αλλά και στην κυκλοφορία και στα δρομολόγια των τρένων.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του LamiaReport απίστευτη ταλαιπωρία περίμενε χιλιάδες επιβάτες του ΟΣΕ, αφού τα δρομολόγια έχουν διακοπεί και προσπαθούν να τους μεταφέρουν με λεωφορεία.
Οι επιβάτες που ήταν να φύγουν από Λειανοκλάδι για Αθήνα με την αμαξοστοιχία των 6:50΄, τους ανακοινώθηκε ότι λόγω πλημμυρών του Πηνειού και του Σπερχειού τα τρένα διέκοψαν την κυκλοφορία.
Οι επιβάτες έφυγαν με λεωφορεία από το Λειανοκλάδι, τα οποία θα περάσουν από τους σταθμούς Μπράλου, Λιλαίας, Αμφίκλειας, Τιθορέας και θα φτάσουν μέχρι τη Θήβα, όπου από εκεί θα πάρουν το τρένο για Αθήνα.
Παράλληλα, η τροχαία όλη τη νύχτα ήταν στο πόδι παρακολουθώντας τη στάθμη του Σπερχειού, η οποία από το απόγευμα ανέβαινε επικίνδυνα.
Τελικά μετά τα μεσάνυχτα διέκοψε την κυκλοφορία, αφού τα πράγματα έγιναν επικίνδυνα και τα νερά του ποταμού βγήκαν στους δρόμους.
Η κυκλοφορία έχει διακοπεί από Λαμία προς Φραντζή - Γοργοπόταμο και από Λαμία προς Κομποτάδες - Κωσταλέξι.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου